Грешки в леглото, които не трябва да допускаме

13
Добави коментар
did90
did90

Жените можем да сме особено критични към уменията на мъжете в леглото. Но също като нас те не винаги са доволни от това, което получават от партньорката си. Кои са грешките в леглото, от които мъжете се оплакват и които ние не трябва да допускаме?

 

Убедена съм, че сред вас има истински виртуозки в леглото. Има обаче и такива, които не осъзнават, че има какво още да учат. Поне така казват мъжете. И за да сме полезни на всички, направихме кратък списък на грешките, които много жени допускат в леглото и без да усещат отблъскват партньора си. Списъкът ни е лично споделен. От мъже, разбира се.

„Не иска да ми прави орална любов“
Както има мъже, които се дърпат от това да доставят орални ласки на любимата, така има и жени, които избягват да правят орална любов на партньора си. Няма мъж, който да не обожава тази част от секса. Дори и да има, е истинска рядкост. Евентуална погнуса от половия му орган може да засегне мъжкото его.

„Вдървена е“
Може би най-страшният кошмар за всеки мъж е да попадне на жена, която изглежда като труп в леглото. Може да чуете не един разговор как мъже се оплакват, че партньорката им не поема инициатива в леглото, ляга и очаква всичко да бъде свършено от него. Мъжът не бива да си проси секс. Ако не сте в настроение, му кажете, че не искате. Ако има нещо, което не ви харесва, го кажете в прав текст и го напътствайте. Но никога не се дръжте, че „това нещо сексът“ ви е безразлично. Добре знаем, че не е така.

„Много говори“
Прекалените бърборани и шегаджийки са добра компания навсякъде, освен в леглото. Не бъдете от тях. Ако искате нещо да кажете, го направете преди или след любовните ласки. През останалото време се отдайте на сексуалното приключение. Иначе изглеждате несериозни и незаинтересовани в това, което сте започнали да правите. А той при всички случаи не ви слуша.

„Срамува се от тялото си“
Най-силното оръжие на жената в леглото е нейната увереност. Няма нищо по-секси за един мъж от това да вижда партньорката си, че знае какво иска да получи и да даде. Жена, която се срамува да се съблече и се опитва така да застане, че да не се виждат недостатъците й, е досадна сексуална партньорка. Мъжът няма да се възмути от коремчето ви, но при всички случаи ще му се види странно, ако се чудите как да повече да се прикриете.
                                        „Не иска да сменяме позите“
В секса има повече пози от „мисионерската“ и „ездачка“. Ако не сте го знаели, значи партньорът ви редовно се оплаква от вас. Опитвайте възможно най-разнообразни пози и експерименти в леглото, за да си доставите взаимно удоволствие. Не бъдете скучна партньорка, а се отпуснете и дайте воля на въображението си. В леглото няма забранени неща, а такива, които ни харесват и които не.

„Неподдържана е“
Наболите косъмчета и лошият педикюр няма да се отразят на мнението на постоянния ви партньор, ако се случи инцидентно. Ако обаче редовно си позволявате да изоставяте вида си или още при първия секс не сте в изряден вид, определено ще направите лошо впечатление и няма да сте мечтаната сексуална партньорка за любимия. Перфектната епилация, нежната кожа и поддържаният педикюр са задължителни елементи за всяка жена, която иска да е приятна компания в леглото.

„Прекалено е груба“
Ако си падате по грубия секс, тогава се уверете, че и на партньорa, с който го практикувате, също му харесва. Захапване, дращене и груби движения не са по вкуса на всеки мъж и може да уплашите дори и най-заклетия мачо. Бъдете сигурни, че и на него му харесва, преди да се изявите в тази светлина.

„Крещи силно“
Някои жени не просто стенат, а направо крещят, когато правят секс. И това не е само по филмите. Има мъже, на които това им харесва, но има и други, на които им се вижда прекалено и дори комично. Ако сте от по-шумните в леглото, предупредете партньора си или увеличавайте силата на стоновете постепенно. Крясъци от първата вечер заедно може да му се видят странни.

„Има ужасно бельо“
Всички сме се убедили, че мъжете не се заглеждат особено по бельото, а бързат да се насладят на това, което е под него. Не си мислете обаче, че няма да му направи впечатление, ако сте с грозно, избеляло или очевидно занемарено бельо. Малко дами биха си позволили да сложат подобно нещо, но има мъже, които разказват цели легенди за жени с грозно бельо, което ги е отблъснало. Не е задължително да бъде скъпо, а да е красиво и стилно, за да бъдете в най-добрата си светлина.

Имате ли нещо да допълните?

13.04.2009/Деси Великова