Добре Дошли в страницата на ГалКлима ЕООД

6
Добави коментар
hanika
hanika

За Нас

ГалКлима ЕООД е утвърдена комания в областта на климатизацията, вентилацията и енергоспестяващите технологии. Ние предлагаме богата гама от висококачествени продукти, подходящи както за вашия дом, така и за административни сгради, хотели и предприятия. Нашата основна цел е да работим за нашите клиенти, като им осигурим професионална консултация, висококачествени продукти и гаранционна поддръжка.

Визия

Екипа на ГалКлима ЕООД се стреми да поддържа баланс между комфорта, в който живеем днес и светът, в който ще живеем утре. Опазването на околната среда и природните ресурси е от изключително значение за нас. Поради това, нашият екип се стреми да популяризира екологични енергоефективни решения. ГалКлима ЕООД не е просто търговец, ние сме дългосрочен партньор за нашите клиенти.

Мисия

Нашата мисия е да предложим иновативни решения за отопление, климатизация, енергетика и широк спектър от енергоефективни решения подходящи за всеки. ГалКлима ЕООД цели  да осигури необходимият комфорт на нашите клиенти, като предоставим изключителни продукти и безупречно изпълнение.Нашата мисия е да направим зелената енергия достъпна за Вас! Околната среда е във вашите ръце!

Най-популярни продукти

Околната среда е във Вашите ръце!

Свържете се с нас днес за безплатна консултация

Финансиране

Благодарение на дългогодишното сътрудничество с финансови институции, ГалКлима ЕООД предлага на клиентите си изключително атрактивни условия за финансиране на продукти и инсталации, както за клиенти така и за дистрибутори. Фирмата предлага разнообразни начини за финансиране чрез банкови институции и лизингови къщи, както и разсрочени плащания.

Освен това, висококачествените продукти предлагани от ГалКлима ЕООД са подходящи за проекти, които се финансират по Европейските програми и банкови кредити за енергоефективност.