Да си поговорим за мода и стил

5
Добави коментар
ppktechno
ppktechno

Коко Шанел бе казала, че модата отминава, но стилът остава. Аз бих добавила, че всяка съвременна жена с вкус и отношение км външния си вид се стреми да бъде винаги модерна в стила си и непреходна в избора си на дрехи, чанта, обувки, аксесоари, прическа и т.н.

Трудно, нали?

Всъщност, не съвсем, защото на помощ идват медиите, свързани с мода и лайфстайл. Те възпитават у новобранеца сетивност към красотатаи усет към модата, а утвърденият естет държат в течение с най-новите тенденции в света на модата.

Като опит от първа ръка, горещо препоръчвам на всички, които се вълнуват не просто от актуалните модни решения, а от лайфстайл и модата като начин на живот, списание „Biograph”, където всеки може да намери свежи идеи за гардероба си. Самият маркетингов директор на изданието, г-н Светослав Кантарджиев, споделя, че пролетта е чудесно „оправдание“ да сменим гардероба си.

Защото освен че дават самочувствие, любимите ни дрехи са начин за себеизразяване. Неслучайно експерти в областта на бизнес комуникациите винаги подчертават, че облеклото е ключов момент при невербалната комуникация.

Затова съветът ми, мили дами, е да бъдете винаги верни на стила си, защото всяка една от вас е уникална, но и да не забравяте да сте винаги в крак с модата, за да стъпвате уверено и с усмивка напред.

Google+ Comments