Ромина Тасевска: Телевизиите имат нужда от нови лица

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Мис България 2010 Ромина Тасевска смята, че телевизионния екран има нужда от нови лица, които са нещо ново и свежо за зрителя. Миската споделя, че прекалено дълго на екрана са се задържали едни и същи личности, които трябва да дадат път на по–младите.

“Те са доказали себе си професионалисти, но са били актуални за своето време. Според мен те биха били по-полезни зад камера, като със своя опит и напътствия да помогнат на млади, модерни и актуални професионалисти да заемат мястото им“, казва Ромина.

“На телевизионния екран трябва да има нови лица, това ще допринесе за увеличаване на зрителската аудитория и ще внесе голяма доза адекватност в предаванията, предлагайки европейски модели на поведение на българския зрител“, допълва тя пред „Блясък“.

Наскоро Ромина се завърна в модата, след като преди около година обяви, че се оттегля. Топмоделката се омъжи за дългогодишния си приятел Дарко Тасевски и заедно с него замина за Израел, където той сключи договор с местния шампион Ирони Кирият Шмона. Там Ромина роди момиченце.

Сега обаче красавицата е решила да се отдаде на моделската професия и дори засне първата си голяма фотосесия след раждането на малката Дария.