Начало – „Бул Агро Контрол 1“ ЕООД – фумигация, дезинсекция, дератизация, дезинфекция.

1
Добави коментар
svetyoanna
svetyoanna

„Бул Агро Контрол 1” ЕООД е с основен предмет на дейност Интегрирана борба с битови и складови неприятели, дезинсекция, дератизация, фумигация, мониторинг на съхранявана продукция и вредители. Служителите на дружеството са разделени на групи и извършват обработки на територията на цялата страна. Те са на разположение 24 часа в денонощието. Всички извършвани обработки са съобразени с Европейските изисквания и световния опит в професионалния контрол на вредителите.

„Бул Агро Контрол 1” ЕООД има сключени договори с фирми с обществено значение които подлежат на контрол съгласно изискванията за добри производствени практики и отговарят на Наредба №3 от 24.01.2005 г. на МЗ.
Притежаваме необходимите лицензи издадени от Министерство на Здравеопазването за ДДД мероприятия и от Министерство на Земеделието за фумигация и обеззаразяване на площи. Отделяме голямо внимание на обучението на своите кадри,като всички служители притежават необходимите квалификации,ежегодно участваме в програми и международни конференции. Екип от специалисти консултира безплатно по отношение на всички проблеми свързани със ДДД дейностите, необходимите профилактични мероприятия, прилаганите методи за интегрирана борба и използваните препарати.

Препаратите с които работим са на водещи фирми с гаранция за качество и са съобразени с необходимите документи-разрешителни за употреба и информационен лист за безопастност, издадени от МЗ.
Дезакаризация на тревни площи е ежегодна мярка, като за гарантирана ефективност обработката се повтаря след седем дни, като това е свързано с биологията на инсектите и изискването е тревата да е предварително окосена.
След всяка обработка издаваме необходимия по Наредба № 3 Протокол и водим регистър на извършените обработки.

Фумигация на складирани продукти в складове и силози. Фумигация на кораби, шлепове, вагони, контейнери.

Виж още

 

Дезинсекция на силози, складове, мелници и производствени помещения. Дезинсекция против кърлежи, мравки, хлебарки, мухи и др.

Виж още

Диагностиката и борбата с гризачите. Изготвяне на дератизационна схема, обозначаване на дератизационни точки.

Виж още

Унищожаване на патогенни микроорганизми във външната среда и за изключване на възможностите за предаването им.

Виж още

Използвани методи

Химични методи

Това е най-ефективния метод. Складовете се обгазяват (фумигират) с токсични за вредителите концентрации на препарати за борба със складови вредители.

 

Физико-механични методи

Към тези мерки спадат: сушене, почистване, охлаждане, проветряване на зърното и неговите продукти. С тях се цели главно да се предпазват зърното и материалите от заразяване със складови неприятели, като се създават условия неблагоприятни за тяхното развитие. Някои от тях имат изтребително значение (високите и ниски температури), а чрез други се отстраняват самите неприятели.

 

Био методи

Биоциди Био-фунгициди Смеси от природни и органични екстракти за превантивна борба.

Мнения за нас

Бул Агро Контрол 1 е нашият верен партньор в борбата срещу вредителите …