Услуги Варна

11
Добави коментар
valveks
valveks

Какво означава „мъж под наем“?

Детайли

Посещения: 1616

„Мъж под наем“ е нова набираща скорост услуга предлагана по света и вече в България. 

Мъжът под наем е приветлив,отзивчив и винаги усмихнат.Мъжът под наем е винаги на разположение в удобно за вас време на уреченото място.Задавате си въпроса за какво мога да го използвам ???

Представете си, че имате невъзможен за изпълнение дневен лист със задачи – трябва да занесете дрехите на химическо, да поправите течащото кранче, да смените маслото на колата, да разходите кучето и просто не можете да се справите сами. Тогава на помощ Ви идва мъжът под наем.

Можете да го натоварите със всевъзможни задачи и ангажименти, а ето и част от тях:

За дома

Да поправи крановете на чешмите в къщата и всякаква работа по ВиК инсталацията. Да боядиса тавана,стените и всичко за което се сетите. Да залепи тапети и извърши належащи ремонти. Да поправи електрическия контакт или електроуред който се е повредил. Да поправи повредени мебели,да ги премести или сглоби/разглоби. Да извади килимите и да ги занесе за пране,после ще ви ги постави обратно. Да ви пробие дупка в стената и да ви постави полица,корнизи,огледало и тн. Да почисти мазето,гаража,двора,тавана и да изхвърли боклуците. Да намери майстори специалисти в областта си и да ви подготви оферта от поне 3 склада за необходимите ви материали. Да изхвърли стари мебели,електроуреди и ненужни вещи.

За колата

Да мине колата,газовата уредба на преглед. Да прегледа и обслужи автомобила ако е необходимо, извършва се на място (ниво на масло,изправност на светлините,акумулатора,нивото и качеството на охлаждащата течност,ниво и качество на спирачната течност,налягане в гумите). Да констатира повреда в автомобила и да придвижи автомобила до сервиз за отстраняване на проблема (за автомобили които не са в движение разполагаме с платформа на която могат да бъдат качени и придвижени). Да намери най подходящото (доходно) място за рециклиране на вашия стар автомобил. Да закара автомобила ви за смяна на масла,антифриз,гуми,спирачна течност,ауспуси и всевъзможни консумативи. Да подготви оферта за части и ремонт от поне 3(три) склада за авточаси и 3(три) автосервиза. Да закара автомобила на автомивка. Да ви донесе нов акумулатор и да завери гаранцията му.

 

Нашата мисия е да задоволим всички нужди и изисквания на клиентите ни!