Илиана Раева: Страната на абсурдите

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Илиана Раева
Сн.: БГНЕС

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не остана безучастна към случващото се в спорта и футбола.

Именитият специалист смята, че анкетата, която Министерството на физическото възпитание и спорта прави, е излишна, с оглед обявените цели.

В социалната мрежа Фейсбук Илиана Раева сподели и мнението си за случващото се във футболен клуб Левски.

„Страната на абсурдите!!! Анкета за приоритетните спортове!! Хората да кажат кои са те!! Така ще решим какви домакинства да има в България! Нищо, че критериите са от ясни по-ясни и простички – спорт със социална значимост, спорт с постигнати високи резултати и спорт с национално значение!! Но ние ще правим анкета, хората да решат“, сподели Илиана Раева в социалната мрежа.

„Феновете пишат декларации кой трябва да играе в отбора. Всички да бъдат изгонени! Юношите да довършели първенството! Е, то за по-сигурно, вместо тях да сглобят отбор от няколкото директори, няколкото треньори, няколкото скаутски формации… май и няколкото собственици! По-лесно ще е… и сигурно! И за да е пълен абсурдът – безумната предизборна кампания на партиите!!! Хвърчат чудеса от телевизията, компютъра, вестниците…Където и да погледнеш…красота!!! Остават ни сънищата“, допълни Илиана Раева, цитирана от Гонг.