Hlebarki.org – фирма за унищожаване на хлебарки.

5
Добави коментар
tanito_007
tanito_007

Hlebarki.org – фирма за унищожаване на хлебарки.
Десет причини да изберете фирма Hlebarki.org за унищожаване на хлебарки и всякакви други вредители – насекоми и гризачи заселени във вашето жилище, офис или търговски обект в градовете София, Пловдив, Варна или Бургас.

За Hlebarki.org доволният клиент е от първостепенно значение. Затова при нас работят квалифицирани специалисти и се използват препарати за унищожаване на хлебарки, които са с дълготрайно действие, нямат цвят и миризма и са максимално пречистени от токсини за да не вредят на вашето здраве.

Унищожаването на хлебарки и всякакви други битови и складови вредители се осъществява под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ), което е гаранция за нашата лeгитимност.

Фирмата ни извършва, както еднократни обработки за борба с хлебарки в жилища и търговски обекти, така и сключва договори за абонаментна поддръжка против насекоми и гризачи според изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ) с ресторанти, болници, детски клубове, хотели, складове, тревни площи и всякакви други открити и закрити терени заселени с хлебарки и други вредители.

Hlebarki.org извършва унищожаване на хлебарки, дървеници, плъхове, бълхи, кърлежи, оси, мравки, мухи, комари, мишки и всякакви други вредни насекоми и гризачи. Дейността ни е регистрирана в Министерство на здравеопазването (МЗ).

Използваните от нас препарати за унищожаване на хлебарки са предварително тествани и удобрени от МЗ и притежават сертификати за безопасност. В Hlebarki.org се използват препарати за хлебарки и други вредители, които са с ниска токсичност и не са канцерогенни (ракообразуващи) т.е. нямат отрицателно въздействие върху хора, домашни любимци и растения.

Всеки служител на Hlebarki.org задължително е преминал през специализиран курс в РИОКОЗ (ХЕИ) за унищожаване на хлебарки и всякакви видове вредни насекоми (оси, бълхи, дървеници, кърлежи, мравки, мухи, комари и т.н.) и гризачи (плъхове, мишки, съсели) познати в България. Унищожаваме още: къртици, слепи кучета и съсели (сънливци).

Фирма Hlebarki.org извършва своите обработки с най – висок клас препарати за борба с вредителите, които освен унищожаващо имат и репелентно (отблъскващо) действие, като създават т.н. защитна бериера, която не допуска да проникнат хлебарки от съседните на вас обекти.

Hlebarki.org предлага унищожаване на хлебарки и всякакви дуги вредни насекоми и гризачи в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Фирмата сключва и ДДД договори (договори за дезинфекция, дезинсекция и дератизация) за поддръжка против вредители в обекти от всякакъв характер – частни или търговски, като след всяко третиране срещу хлебарки, плъхове и т.н. ви консултира, как да се увеличи ефекта от него, а също и как да се обезопаси максимално обекта срещу повторно нашествие от вредители.

Работим само с качествени препарати за хлебарки и оборудване гарантиращо напълно вашата безопасност и постигането на дълготрайно и ефективно унищожаване на хлебарки и плъхове във вашия търговски обект, дом или офис.

За нас отношението и вниманието към клиента са също толкова важни, колкото и самата борба с вредители.

Болести пренасяни от хлебарките     Болести пренасяни от плъховете
Какво ядат хлебарките?     Какво ядат плъховете?

Много нова и полезна информация за фирма Hlebarki.org, както и за унищожаване на хлебарки, борба с гризачи и насекоми, а също и за премахването на мишки, борбата с плъхове, изтребването на бълхи, убиването на дървеници, пръскането срещу кърлежи, унищожаването на мравки и всякакви други вредители в домове, офиси и търговски обекти може да прочетете на страниците на нашия блог. Там може да разберете много интересна информация за черните хлебарки, кафявите хлебарки, а също и за по-рядко срещаните мебелни хлебарки. Очаквайте скоро и публикация за борба с хлебарки в здравните заведения.

Борба с плъхове в Пловдив

Дезинфекция и унищожаване на хлебарки в Пловдив

карта на сайта