На коя й отива повече: Иги Азалия или Соланж Ноулс? видяна 2854 коментари 1

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Две изклчително екстравагантни дами застават една срещу друга в днешната ни петъчна модна битка.

Есенно-зимната pre-fall колекция на Just Cavalli за 2013-а заслепява погледите с прекрасна комбинация от драматични щампи и опушени нюанси. Съблазън е ключовата дума на тази бляскава колекция, харесала се на толкова звезди. Както винаги моделите са с традиционно високо качество за италианската мода.

На мода е решителната и смела жена, която експеритментира с визията си и то с успех.

Дрехите на Роберто Кавали без съмнение са едни от най-желаните и носени от извесните и не толкова известни красавици по света. Той е оставил своя траен отпечатък в света на модата.

 

 

Най-подходящият сезон за носене на дрехи с цветни и интересни щампи си остава лятото, но независимо от сезона, има жени, които прибягват до цветното облекло при всяка една възможност.

Макар на пръв поглед да изглежда , че девизът “Колкото по-шарено, толкова по-модерно“, всъщност комбинациите на щампа с друга щампа изискват голямо умение и стил, за да не са дразнещи и претруфени. Освен миксирането на различни щампи, модерни са и костюмите, обагрени с ефектни шарки.

Е, двете талантливи красавици, които се появиха с еднакъв тоалет на Just Cavalli, знаят много добре как да съчетават своите дрехи и да изглеждат перфектно!

През февруари австралийската рапърка Иги Азалия се бе спряла на сако, блуза и панталон с еднакъв шарен принт в лилаво, оранжево, зелено и тигрова щампа на ръкавите по време на седмицата на модата в Милано.

22-годишната изпълнителка не се страхува да експериментира с външния си вид, залагайки на нестандартни цветови комбинации, дрехи и грим.

Соланж Ноулс, известна именно със страстта си към дрехите, обагрени в щампи и множество цветове, също изпъкна на червения килим на премиерата на „Girls Season 2“ в Ню Йорк през януари.

Интензивни принтове, на които обича да се спира по-малката сестра на Бионсе, са нейна запазена марка.

 

Този шарен костюм добавя нотка дързост на тоалета й, прави я отличителна и впечатляваща.

Костюмът е съчетан с ефектни обувки на Bottega Veneta, дамска чанта също в ярки цветове и грим, допълващ перфектната й визия от глава до пети.

  

 

Ако ви допада излъчването на Иги и Соланж и актуалния тренд, осмелете се и вие да блеснете в тоалет с атрактивна щампа. Няма да сбъркате!