Хората, които всички знаем, но никога не сме виждали

29
Добави коментар
Jordan_84
Jordan_84

Кои са те? Как изглеждат? Как се обличат, какво обичат да ядат  и плюват ли си в пазвата, ако черна котка им мине път? Безброй въпроси вълнуват съзнанието ни за битието и нрава на няколко енигматични фигури, които всички знаем, но никога не сме виждали. Ето малка част от тях:

Трендафилка Немска

Известна още като „режисьор на дублажа“ и „Трендафил Канемски“, с името на непознатата дама от БНТ свързваме десетки добре прекарани часове пред малкия екран. Трендафилка всъщност е само една брънка от отбора, творящ зад кадър, в който личат все юнашки имена като Красимир Куцопаров (Красимирко Цупаров), Светозар Кокаланов (Светозарко Каланов) и Харалампи Аничкин (Харалам Пианичкин). В ерата на гугъл дори дори дамата със западноевропейска фамилия обаче не остана встрани от обществения фокус. Намерихме нейно интервю, в което Трендафилка споделя, че е изненадана от факта, че има цели 4300 почитатели във фейсбук. Недейте да скромничите, госпожо Немска – та вие отдавна сте легенда!

Асен от „Асене, върни!“ 

Императивното обръщение на Сашо Диков към неговия бивш служител от Канал 3 бе с не по-малко епохално значение от друга култова реплика на прехода като „Иване, кажи си“. По време на съвестната си служба в сиротната откъм модерна техника кабеларка Асен се превърна в истински властелин на кадъра и винаги бе наш любезен гид в трънливото поле на спорните моменти от мачовете. Не една и две несъществуващи засади разкрихме благодарение на внимателното детайлизиране на Асен, не един и двама кьорави съдии „изгоряха“ заради умелото му боравене с монтажната техника. Асене, върни… се!

Жената, която съобщава числата от тотото

С хипнотичния си глас всяка неделя и четвъртък вечер държи потни хиляди българи, желаещи да теглят майната на шефа си и да заминат на припек до Хаваите.  Интересно ни е дали самата тя пуска тото и ще успее ли да запази самообладание, ако някой път от джуркащата сфера не излязат тъкмо нейните числа? Иначе реално погледнато, дамата от тотото е втората жена в света след Парис Хилтън, която може да направи един мъж милионер с произнасянето на едва шест думи. Чудиш се кои са пък тия думи на Парис, нали? Айде, от нас да мине – „Ще се ожениш ли за мен?“

Банкерът от „Сделка или не“

Още един телевизионен герой, на когото обаче не знаем нито визията, нито  как му звучи гласът. Защото привилегията да говори с него има само Румен Луканов или някой колебаещ се участник. В интерес на истината от самия екип на предаването държат в пълна тайна от участниците и зрителите кой точно е човекът, предлагащ смяна на кутиите или средна сума.  Явно е писано да си умрем в неведение…

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари