СПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

1
Добави коментар
burgas82
burgas82

skip to main |
skip to sidebar

Предлагам Ви онлайн стратегия, с която да спечелите постоянен приличен месечен доход в рамките на няколко месеца. Не влагате НИЩО, само свободно време.
Какво е необходимо, за да успеете?
Да имате поне минимална компютърна грамотност;
Да можете да сърфирате в интернет;
Да отделяте 10-15 минути на ден;
Регистрирайте се (безплатно) в GagaBux, един от най-добрите сайтове, който плаща за гледане на реклами, като кликнете върху банера долу:

Нека Интернет работи за вас!
Предлагам Ви онлайн стратегия, с която да спечелите постоянен приличен месечен доход в рамките на няколко месеца. Не влагате НИЩО, само свободно време.
Какво е необходимо, за да успеете?
Да имате поне минимална компютърна грамотност;
Да можете да сърфирате в интернет;
Да отделяте 10-15 минути на ден;
Регистрирайте се (безплатно) в GagaBux, един от най-добрите сайтове, който плаща (лично проверено) за гледане на реклами, като кликнете върху банера долу:
В регистрационната форма трябва да попълните потребителско име, парола, още един път същата парола, имейл за контакт, имейл в Пейпал (за да теглите парите си), имейл в Алертпей (най-добре е ако трите имейла съвпадат). Как да направите това вижте и на това видео. Също така, ако ще теглите пари през Пейпал, а нямате регистрация в Алертпей, просто поставете някакъв имейл (ако ще теглите през Алертпей, е също без значение какъв имейл ще запишете срещу Пейпал, но с една особеност – мейлът за контакт трябва да съвпада с мейла за Алертпей). След това трябва да направите теста за сигурност с картинките долу, за да удостоверите, че сте човек, а не компютърна програма. Иска се да издърпате (провлачите с мишката) една от 5-те картинки, която съответства на горната, до обозначен като цел кръг. Може да се наложи да го направите 2-3 пъти, така че не се отказвайте. След регистрацията, влезте във Вашият акаунт с потребителското име (login), парола и теста с картинките (може пак да не стане от първия път). След като влезете в акаунта си, кликнете на бутона Surf Ads горе вляво, след което ще се отворят рекламите за деня, които са обикновено 10-15. Като кликнете зеленото чувалче, някъде на същия ред ще се появи червена точка, върху която трябва да кликнете. Отваря се нов прозорец и в горния ляв ъгъл се появява таймер, който започва да отмерва време. Изчакайте таймерът да стигне до края, след което следва текст You have been credited…Close. С това процедурата е приключена и можете да затворите прозореца. Идете на следващата реклама и направете същото.
След регистрация GagaBux предлага по 10-15 реклами на ден. Всяка от тях дава по $0.01 в акаунта. Наистина е малко, ако разчитате единственно на рекламите, които се предоставят на Вас самите. Ако обаче препоръчате на Вашите приятели да се регистрират, използвайки Вашият реферален линк, ще печелите по $0.005 (половин цент) от всяка реклама, която те прегледат. Да кажем, че десет души се регистрират под вас. Ако те прегледат всичките си реклами, това са минимум $ 0.50 (петдесет цента) за Вас. Пак е малко нали? Ето защо GagaBux Ви дава възможност да взимате реферали под наем (все едно да си наемате работници). По този начин допълнително можете да си увеличите приходите. Ето как да превърнете тази възможност в един приличен месечен доход (например $1000-1500 на месец):
Кликайте рекламите си всеки ден. Ако достигнете 60 цента от собствените си реклами, имате възможност да вземете под наем 1 реферал, но НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ. Тази стратегия предвижда да наемате реферали, когато имате обезпечени по 0,8 долара за реферал (0,6 за наемане и 0,2 за рециклиране). Преценете количеството реферали, което може да наемете. Ако имате достатъчно спечелени средства до момента, идете на Rent Referrals и напишете в прозорчето желаното количество. Ще се появи съобщение, че нямате достатъчно средства в акаунта. Там кликнете на потъмнения текст Add funds. Добавете средства в своя Rental Balance чрез най-долната опция Add Via Balance. Така прехвърляте спечелените до момента средства към своя баланс за наемане на реферали.
Ако искате да разполагате с допълнителни средства и да скъсите процедурата за натрупване на начален капитал, можете да спечелите сигурни 3 долара в рамките на 20 дни.
Когато ги имате на сметката си в Пейпал (или Алертпей), по гореописания начин кликнете на потъмнения текст Add funds. Напишете 3 в прозорчето под Add Via PayPal (или Alertpay), натиснете бутона на който пише PayPal (Alertpay) и потвърдете превода. След това идете пак в менюто Rent Referrals и изберете да наемете 4 реферала. Продължавайте да наемате от 1 до 4 реферала (можете да увеличите бройката, когато рефералите Ви започнат да изкарват повече пари) и продължавайте докато стигнете 100 реферала. Ще Ви отнеме известно време. Когато достигнете 100 реферала, спрете да наемате и се съсредоточете в поддръжката на тези, които имате. Продължете да правите това, докато натрупате 70 долара. Сега можете да използвате 50 от тях, за да платите Silver Upgrade за една година. Не би трябвало да отнеме дълго да достигнете 70 долара, след като имате 100 реферала и освен това веднъж като си купите среброто, печалбата Ви ще се утрои (Стандартен потребител получава 0.005 долара за клик на реферал, а Silver по 0.015 долара). Продължете да наемате реферали, след като вече сте Сребърен и не теглете парите си от ситемата. Помнете, че не трябва да вадите парите от системата, преди да сте натрупали 2000 реферала. Но веднъж достигнете ли това ниво, ще можете да теглите около 42 долара на ден.