Майли Сайръс прегръща Синди Крауфорд

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

За Майли Сайръс разголването не е чуждо. Напротив, певицата актриса не пропуска да качи в социалните мрежи поредната си разсъблечена снимка, придружена от закачлив коментар, а често и от спорни модни решения.

На последната си снимка в Twitter обаче Майли учудващо е… облечена. Тя позира със син овърсайз пуловер, прегърнала книга, на чиято корица е супермоделът от близкото минало Синди Крауфорд.

Бившата Дисни звезда е посетила студиото на известния моден фотограф Браян Бауън Смит, за да заснеме сесия от снимки за новия си албум. Там тя е попаднала на модната книга, дело именно на Смит.

Наскоро актрисата Селма Блеър бе засечена по време на шопинг, позирайки със същата корица на Синди Крауфорд.

Докато Майли е заснемала фотосесията, Лиъм Хемсуърт пък е бил забелязан да обядва сам в ресторант. Връзката на двамата е под въпрос, след като те на няколко пъти обявяваха раздяла, а наскоро се чу, че смятат да отложат предстоящата си сватба.

Twitter

Миналата седмица Майли Сайръс пък публикува в Twitter снимки, на които е облечена със странен вариант на мъжко бельо, дело на модната марка Chanel.

Ако тази статия ви е била интересна и искате да научавате още интересни новини от света на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!