Емануела пристана на Никола в Къртицата

47
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

След като на два пъти се размина с така желаната сватба попфолк певицата Емануела каза заветното “Да” на любимия си Никола в Базата на Къртицата. Всъщност Емануела и съпругът й Никола са официално семейство още от 3-ти януари тази година, когато сключиха тайно граждански брак, но певицата реши да направи и сватбено тържество в студиото на телевизионното риалити. Екипът на шоуто успя да сбъдне мечтата на Емануела да бъде истинска булка с пищна церемония и приказна бяла рокля. Точно в 14.00 часа на 14 април Емануела и Никола се венчаха пред очите на цяла България, като по този начин засвидетелстваха своята любов един към друг.  Певицата избра Иван и Андрей за свои кумове, Жени Калканджиева за кума, а ролята на шаферките бе отредена на всички жени в базата.

Приготовленията за пищното сватбено тържество продължиха през целия ден.  Още в девет часа сутринта всички Заселници в базата бяха будни и с голям ентусиазъм започнаха да се стягат за голямото събитие, в което всеки имаше своята роля. Докато жените се отдаваха на разкрасителни процедури и романтични спомени, за мъжете беше организиран ергенски обяд. В 13:30 всички бяха готови и чакаха с нетърпение появата на булката и младоженеца. През това време в базата с огромни букети пристигнаха колегите на Емануела – Джина Стоева, Ивена, Джордан,Румина DJ Дамян и Ваня и Теодора.

Точно в 14:00 Емануела се появи, преобразена като истинска принцеса във великолепна бяла рокля, обсипана с камъни „Сваровски“, дело на българската дизайнерка София Борисова. Една от най-големите звезди на родния шоубизнес прикова погледите на всички присъстващи, а съпругът й Никола се отличи с бял костюм.