Крем против стрии Palmer’s с какаово масло – 125 g.

15
Добави коментар
keepfit
keepfit

Крем против стрии Palmer’s – 125 g.

Палмър с какаово масло е крем против стрии и помага да се намали появата на стрии с уникална комбинация от чисто какаово масло, витамин Е, масло от Ший и Био C-еластин, Centella Asiatica, масло от сладък бадем и арганово масло.

Този богат екстракт е събран в крем и спомага за подобряване еластичността и гъвкавостта на разтягане на кожата при колебания в теглото и по време на бременност и след нея. Кремът се препоръчва за стрии в областта на корема, ханша, бедрата и бюста.

Описание:

Нова разширена Формула с „Bio C-Elaste“
Лек аромат
Съдържа витамин Е, колаген, еластин и масло от карите
Крем подходящ за стрии в областа на корема, ханша, бедрата и бюста
Удобна опаковка
Помага за намаляване на появата на стрии
Без парабени
Дерматологично тестван
Хипоалергенен

97% от хората използващи продукта споделят, че при редовна употреба еластичността на кожата се подобрява и стриите намаляват

Начин на употреба:

С помощта на кръгови движения нежно нанесете крема за стрии на корема, ханша, бедрата, бюста и други проблемни области. Използвайте от два до три пъти на ден. Тази удобна опаковка е идеална за използване в движение.

Внимание!

Кожата става чувствителна по време на бременността. Съветваме да пробвате продукта на малка област от кожата като например вътрешната част на предмишницата за около 48 часа преди първа употреба. Ако се появят признаци на дразнене или обрив прекратете използването.

Произход: САЩ