Игри с предизвикателства : DRINK POKER

43
Добави коментар
borjunet
borjunet

DRINK POKER

Обичате да играете покер? Обичате забавните алкохолни напитки? Обичате да се забавлявате щуро? Това, което ви предлагаме е точно за вас – DRINK POKER. Това е играта, която е за хората които обичат предизвикателствата и дръзката игра. Ако не се страхувате да залагате и неизвестното ви възпламенява тази игра на алкохолен покер е точно за вас.

Представяме ви едно невиждано веселие, което ще ви отведе на едно различно място.

Съберете се с компания на по едно, две, три…. питиета, поиграйте стандартната игра на покет по един нов, различен и предизвикателен начин.

Drink Poker предлага 3 различни варианта на игра. Избете и разиграйте този, който най-много ви допада.  Веселете се с часове, веселете се до забрава.

Пригответе рецептите на чудесните коктейли от Drink Cards и се насладете максимално на преживяването. Бъдете щури и забравете задръжките с играта на алкохолен покер.

Ние ви казваме На здраве!

Комплектът съдържа:

– 55 карти за игра с 19 рецепти за коктейли

– 48 талона с указания за залагане

– 6 шот чаши

– зар

– упътване с 3 варианта на игра

Игра за пораснали, която е отличен подарък за ваш приятел, подходяща за рожден ден, имен ден или просто приятелски купон. Вземете алкохолния покер и се отдайте на купона, приготвяйки и опитвайки нови коктейли, докато играете карти.