Напиши стихче за ТЕО бебе и спечели награди – видео камера, дигитални рамки или козметика

1
Добави коментар
pgp

На страницата на Teo bebe във Facebook има приложена апликация „Моето Тео Бебе стихче”, която трябва да бъде приета от потребителя чрез натискане на бутон „Играй”. С приемане на апликацията потребителят се съгласява информацията, налична на неговия facebook профил (име, e-mail, възраст, социално положение и т.н) да бъде споделена. За целта на екрана се зарежда pop-up прозорец, който информира потребителя за горните условия.

Потребителят следва да избере един от възможните два акронима, с който да напише стихотворение. След избора на акроним на екрана се зарежда следваща страница, която визуализира вече само избрания акроним и позволява на потребителя да напише заглавие и съдържание на стихотворението, както и да избере рамка, в която да го постави. За да се регистрира за участие потребителят трябва да е попълнил всички полета и да отметне наличния бутон „Съгласявам се с правилата на Кампанията“. При написване на стихотворение потребителят следва да спазва следните изисквания:

Всеки ред на стихотворението /съдържащо максимално седем реда, съответно десет реда/ да започва с буква от акронима на „ТЕО БЕБЕ” или „ЗА ТЕБЕ БЕБЕ”

Стихотворенията да не съдържат нецензурни и неприлични думи и изрази.

Всеки участник има право да участва в Кампанията с неограничен брой стихотворения.

Всяка седмица измежду всички лица, които са се регистрирали успешно в играта, написали са и са регистрирали стихотворение, отговарящо на изискванията на настоящите Правила в рамките на предходната седмица /от сряда до вторник включително, както следва: 03.04.2013 г. – 09.04.2013 г.; 10.04.2013 г. – 16.04.2013 г.; 17.04.2013 г. – 23.04.2013 г.; 24.04.2013 г. – 30.04.2013 г.;/, се определят 20 /двадесет/ участника, които получават една от наградите, описани в т. 7.1. от настоящите Правила. Печелившите се определят от специално жури, включващо общо 5 членове – служители на Организатора и негови партньори. Спечелилите участници, съгласно настоящата точка, се обявяват на http://facebook.com/TeoBebe.bg в срок до една седмица след изтичане на периода, за който е направен избора на печелившите, както и им се изпраща лично съобщение от Организатора на и-мейл адреса, с който са се регистрирали във Facebook. Когато последният ден от срока е неприсъствен, срокът свършва в първия следващ присъствен ден.

В рамките на една седмица след края на Кампанията измежду всички лица, които са се регистрирали успешно на http://facebook.com/TeoBebe.bg, написали са и са регистрирали стихотворение, отговарящо на изискванията на настоящите Правила, в рамките на целия период на Кампанията, се определят 6 участника, които получават една от големите награди, описани в т. 7.2. от настоящите Правила. Печелившите се определят от журито по т. 5.8. Когато последният ден от срока е неприсъствен, срокът свършва в първия следващ присъствен ден. Спечелилите участници, съгласно настоящата точка, се обявяват на http://facebook.com/TeoBebe.bg в срок до една седмица след края на Кампанията, както и им се изпраща лично съобщение от Организатора на и-мейл адреса, с който са се регистрирали във Facebook.

При определяне на печелившите по т. 5.8 журито се ръководи от степента на креативност и продуктивност на стихотворенията. Преценката за награждаване на стихотворението на съответен участник е изцяло на определеното жури.

При определяне на печелившите по т. 5.9 журито се ръководи от художествените качества на стихотворенията, тяхната оригиналност, забавност и други. Преценката за награждаване на стихотворението на съответен участник е изцяло на определеното жури.

Краен срок за участие: 30 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.