Филтър предпазващ бойлер и пералня от котлен камък само за 9.40 лв. вместо 14.90 лв. с 37% отстъпка от Фирма "Павирани"!

Филтър предпазващ бойлер и пералня от котлен камък само за 9.40 лв. вместо 14.90 лв. с 37% отстъпка от Фирма "Павирани"!

Всички знаем за вредата от котления камък! Но, се сещаме за това което знаем, като се повреди или пералнята, или бойлерът…А когато аварията е станала, „пътища” много. Къде с ремонт, къде с нов уред- всичко е свързано с пари! Колко по-лесно ще е да бъдем прозорливи и превантивно да си купим един филтър. След това просто да забравим за дълго време за котления камък и за вредите от него! 

Вземете ваучер за Предпазващ филтър за пералния и бойлер от котлен камък само за 9.40 лв. вместо 14.90 лв. с 37% отстъпка от Фирма "Павирани"!

Ваучерът включва:

- 1 брой Предпазващ филтър за пералня и бойлер

Омекотяващ филтър за пералня за многократна употреба. Предпазва домашните уреди от отлагания на котлен камък. Увеличава ефективността на перилните препарати до 30%. Омекотяващата смола лесно и ефтино може да бъде сменяна с нова. Монтира се между спирателния кран и маркуча довеждащ вода в пералнята. Присъединяване ¾‘‘ външна резба × ¾‘‘ външна резба.

Котленият камък...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност