В гардероба на: Николета Лозанова видяна 19190 коментари 37

1
Добави коментар
fruitcristal
fruitcristal

Както вече ви съобщихме, Николета Лозанова става част от мащабен риалити проект на име „Къртицата“.

В първия сезон на “Къртицата” ще участват някои от най-големите български звезди, които ще живеят рамо до рамо със своите фенове. Освен Плеймейтката, участието си във формата вече потвърдиха Азис и Деян Донков. Заедно с избрани на кастинг обикновени хора те ще изживеят най-голямото приключение, като трябва да се справят с различни физически и психологически предизвикателства и от успеха на тези изпитания ще зависи развитието на действие и живота им. В продължение на три месеца участниците в шоуто ще застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева.

Според слуховете в шоуто ще участва и Жан Клод Ван Дам.

За официалната пресконференция преди рекламната кампания на „Къртицата“ Николета се бе спряла на тоалет от пролетните предложения на любимата й марка Dolce & Gabanna.

В своя Фейсбук профил тя постна две снимки преди събитието:

Фотосът бе придружен с надпис: „готова съм отново да скандализирам цяла България..:)“

Малко по-късно Николета пусна още един статус: „“До сега ми бяха слагани всякакви “етикети”, както положителни, така и отрицателни, но никога не съм била “къртицата”, написа на стената си плеймейтката. „Неизвестното ме изкушава, така че ще се впусна смело в предизвикателството““.

Снимка: Булфото

Още снимки от пресконференцията можете да видите в нашата Галерия