Бельо на Виктория Сикрет шокира родители

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Бельо на Виктория Сикрет шокира родители
19 април 2013, петък 11:41:49 Europe/Istanbul

Преди няколко седмици, световно известната марка бельо Виктория Сикрет, представи новата си колекция за млади момичета. По него има провокативни надписи от рода на „предизвиквам те”, „обади ми се” и други подобни. В рекламата на бельото, марката се обръща към 17 годишните момичета, за които твърди, че пролетта премахва задръжките. Това обаче никак не впечатли родителите, напротив – шокирани, те веднага обвиниха компанията, че надписите по бельото превръщат дъщерите им в сексуални обекти.

            Освен това, представянето на новата колекция бельо, умишлено е направено по време на ваканцията на учениците, което предизвика още по-голямо неодобрение от страна на родителите.

            Критиците в бранша казват, че от Виктория Сикрет винаги се стремят да продават секс, като се започне от небезизвестните похотливи ревюта,  и се стигне до неоновите цветове. Бельото с тази марка, винаги е представяно открито сексуално. Така или иначе, в наши дни младите момичета се развиват прекалено бързо и без марковото облекло, което още повече им налага да изглеждат като възрастни.

            Възмутена майка попита, дали шефът на световноизвестната фирма, ще е съгласен детето му да носи такова дамско бельо ?!

Публикувано в Бельо

от

admin