Кара Делевин не е това, което е

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Кара Делевин е сред най-страстните любители на социалните мрежи и често качва ту в Twitter, ту в Instagram по някоя не толкова нормална снимка, с която да разкрие колко диво и наситено с емоции е ежедневието ѝ.

Последните кадри, които 20-годишният модел показа в Instagram, са сякаш излезли от филм на Дейвид Линч. На една от снимките Кара позира с малка сова, а на друга е обградена от цели три броя от нощните птици, кацнали кротко на дланите ѝ.

Instagram / Cara Delevingne Самата Кара Делевин смята, че има нещо общо със совите, що се отнася до погледа и най-вече емблематичните за модела плътни вежди. Дори в Twitter профила си тя е написала за себе си: „Професионално човешко същество. Също така обичам вежди, както и да свиря на барабани.”

Instagram / Cara Delevingne Моделът не за първи път демонстрира любовта си към животните. Неотдавна тя качи друга снимка в Instagram, на която е обградена от два питбула. Преди това пък тя позира пред камерата на телефона си, облечена в заешки костюм и стискайки морков от плат между зъбите си. Instagram / Cara Delevingne Сред най-добрите приятелки на Кара Делевин е друга звезда, която буквално живее в социалните мрежи – Риана. Моделът наскоро пусна снимка в Instagram, на която силно прегръща дружката си РиРи. Тя е написала: „Ето така трябва да изглежда една истинска прегръдка.”

Ако тази статия ви е била интересна и искате да научавате още новини от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!