PVC STYLE | Облицовки | ПВЦ Ламперия | Сайдинг | Фасадни облицовки | Подпрозоречни первази

2
Добави коментар
penkov
penkov

Вътрешни пвц облицовки-10см

Облицовки за вътрешна употреба на стени и тавани с ширина на панела 10см

Облицовки за вътрешна употреба на стени и тавани с ширина на панела 25см

Фасадни облицовки за къщи и жилищни сгради

Вътрешни и външни подпрозоречни дъски с различни ширини

14.90лв/л.м

Подпрозоречни первази

Фасадни облицовки

PVC панели са водоустойчиви, така че са идеални за интериор кухни и бани. Те са устойчиви на химикали. Не се влошават качеството под влиянието на често миене с добавянето на често използваните препарати. Материалът, от който са изработени е безопасно да се използва вътре в жилищните помещения. Класифициран като негорим продукт.

Стенните панели са предназначени за покриване на стени и тавани в жилищни и офис сгради. Той е идеален за складови съоръжения, магазини, работилници и др Особено полезни са в области, изложени на влага-бани, коридори, мазета, гаражи и др. Предимството на пвц панелите е тяхната дългосрочна устойчивост, гъвкавост и ниски разходи за поддръжка. Те могат също така да се използва на открито при определени препоръките на производителя

Нашата колекция от декоративни пвц ламперия включва много интересни модели и широка гама от цветове

Вътрешни и външни облицовкигр. София бул.Сливница бл.4 зона Б-18 тел:0895790441

Вътрешни пвц облицовки-25см

9.80лв/кв.м

13.90лв/кв.м

Вътрешни облицовки-10см

Външни облицовки-сайдинг

PVC STYLE-ПВЦ ОБЛИЦОВКИТЕ са идеалното допълнение към довършване на вашият интериор. Може би най-голямото предимство на стенните облицовки е, че монтирането им е твърде лесно и се инсталира директно върху всички видове повърхности на стените или тавана. Тези видове стенни облицовки могат успешно да заменят много модерният в днешно време гипс картон като при това получавате готова визия и съвременен дизайн на стените и тавани без да е нужно допълнителни материали и работи за постигане на това.Нашата продуктова гама включва стенна пвц ламперия  която се характеризира с функционалност, издръжливост и естетическите качества. С тяхна помощ можете бързо и лесно да ремонтирате и  подобрите нтериора на хола, спалнята и всяка друга стая. Възползвайте се от нашето предложение за различните видове ламперия които ще ви предложим..

PVC Ламперия

Стенните панели са екологично и естетическо решение за организиране на модерен и практичен дизайн. Те представят най-доброто качество на материала поливинил хлорид-те са леки, издръжливи, естетични и се предлагат в различни варианти и цветове. Предлагаме ви богата колекция от висококачествени декоративни панели за вътрешна и външна украса на жилищни и обществени сгради.

12.90лв/кв.м

50.90лв/кв.м

Винилови облицовки за външна употреба за къщи и жилищни ш промишлени сгради

Copyright © 2014 by „oblicovki.eu“   •   All Rights reserved   •   E-Mail:[email protected]