Любов… възможно ли е?

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

„На всеки един мъж в живота са му необходими три жени: майка, жена и поне още една, която да го счита за мъж.“

Здравейте!

От известно време чета тук историите и се реших да пиша и аз с моята може би много обикновена история…

Живея странен живот – омъжена съм, съпруга ми от време на време живее с нас вкъщи, а през другото време живее в Гърция, където преди 8 години купи имот. Никога дори не е ставало на въпрос да живеем заедно там с него, защото децата тръгнаха на училище и той в началото уж за малко, после за повече се пренесе там. Има тази възможност финансова и времева, още повече, че повечето работа я работи през интернет…

Някакси естествено през годините се отдалечихме един от друг, започнахме да живеем всеки свой собствен живот. Аз тук с децата, а той там… Много пъти говорих с него, че това нашето не е семейство, а той се усмихваше и казваше… когато децата пораснат и станат самостоятелни ще сме двамата сами. Прекарваме всяко лято заедно отпуските с децата в Гърция. Признавам, че така е „удобно“ повече за него, защото на мен ми се налага да съм и мама, и тате през повечето време от годината. Не ми е минавало и през ум да се развеждаме… до скоро… Преди три месеца се запознах с един мъж в един сайт за запознанства. Направих си там профил, защото се чувствам много самотна. А да не говорим, че секса е нещо, което не ми се беше случвало от повече от 5 години. С мъжа ми когато сме заедно не стигаме до секс… Той все казва, че не му се прави секс с мен, дали защото сме си омръзнали или защото има друга причина незнам. В началото ме болеше много от това, после свикнах. Не съм си и помисляла да изневерявам, въпреки липсата на каквито и да е чувства и интимности от съпруга ми. Имах няколко връзки от този сайт, но те бяха единствено сексуални. Мъжете бяха по един или друг начин обвързани и аз признавам просто се възползвах от това… правехме секс, без никакви обвързвания.

Та да се върна на запознанството ми… този мъж е на 51 години, а аз на 44. Разделил се е с жена си /не са били женени, а са живеели на семейни начала/, има дъщеря на две годинки и от година не живее с нея. Жена му е била доста по-млада от него /цели 18 години/ и не малко години по-млада от мен. Срещахме се, пиехме кафе, ходихме на пица… после последва един уикенд двамата сами… тогава за първи път правихме и секс… С всяка измината среща аз харесвах все повече и повече този човек. Мисля си, че и той мен. Виждахме се през седмицата, но не много естествено все пак имам две деца на 11 и на 16, те имат нужда от мен… Ходихме още няколко пъти през уикендите двамата сами.

И сега идва най-сложното – да ви обясня какво ме притеснява… Попитах го как ме възприема той – като омъжена или свободна жена? Ако е като омъжена какво мога да очаквам – нищо, просто секс… ако е като свободна /каквато аз се чувствам/ може би тази връзка би имала развитие… Той замълча и нищо не отговори.

Реших, че съм сгрешила и се отдръпнах лекичко… не искам да го плаша… Оставих го да реши той какво, как и кога иска. Той ме търси всяка вечер, но попитам ли го дали иска да се видим се започва… изморен съм… на работа съм… реших, че той не иска сериозна връзка с мен. След това една вечер го поканих в нас, децата ги нямаше в нас, прекарахме една хубава вечер… но в един момент той стана и каза – тръгвам си и те оставям да се наспиш… И така и следващия път, когато беше в нас… а така ми се искаше да остане и да се събудя до него, както през хубавите ни уикенди…

Знам, че се вижда с жена си, защото само така може да вижда дъщеря си… била много малка и майка и не я пуска сама… разбираемо е.

Но тази неделя… аз се прибирах от командировка, цели 10 дни бяхме разделени… бързах към София, карах почти 550 км за да се върна и да се видим… бях извън България и когато влязох в Бг му звъннах, а той ми каза че е на вилата с дъщеря си /и жена си при майка му/, която според думите на моя приятел се опитва да ги събере отново заради детето и аз я разбирам наистина /обеща ми, че когато се прибере ще звънне за да се видим… мдаааа обади се в 9.30 вечерта и каза че е изморен…

Всичко е разбираемо… но аз имам чувства към този мъж… а той май не.

Знам, че сигурно нищо не ви стана ясно… сигурно ще се доизяснявам, но така на прима виста какво мислите вие… имам ли шанс за връзка с този мъж?