Claptone гостува на Blender Club – EVENTS.bg

1
Добави коментар
krhr
krhr

26.04.2013 23:00 27.04.2013 07:00

Blender ClubСофия, НДК, пл. България 1Интересуват се > 642

» Събитие на:
Blender Club » Организатор:
Blender club » Всички събития на този организатор » Източник:
списание MIKA Mузика и лайфстайл » Достъп:
входен билет

» Достъп на медии:
да

Съобщение за медиитеСъобщение за медиите(107KB) » Свали

Една незабравима нощ на мистериите в Blender Club!

Blender club има удоволствието да ви представи най-магнетичният и мистериозен артист на нашето време – Claptone.

Загадъчният маестро на дийп хауса Claptone, омагьосал света ще завземе с финес и мистерия Blender Club този петък.
Скрит зад митична златна маска и с все още неразгадана самоличност Claptone събужда любопитството на многобройните феновете. Артистът на берлинския лейбъл Exploted, открива вдъхновението си в митологията и окултните светове на сенки и истории, предавани от уста на уста вече поколения наред. Последните му тракове към „Wrong“ и „No eyes“ са поредното доказателство за необикновеният му талант, а ЕP-то „Night on Fire“ моментално заема челни позиции в класациите и печели подкрепата на световни имена като Pete Tong, DJ Sneak, Soul Clap, DJ Hell, Jesse Rose, A-Trak.
След като покори световната клубна сцена от Лондон през Берлин чак до Мелбърн, Австралия с неповторият си трак „Cream“, Claptone за първи път ще посети и България по покана на Blender club.
Изисканата комбинация от мистицизъм, диско и фънк несъмнено ще развълнува и българските фенове на специфичния за Claptone дийп хаус. Claptone не престава да щурмува не само върховете на класациите в Beatport, но и сърцата на публиката с висококачествено дийп хаус звучене и голяма доза мистерия. Атмосферата на Blender club ще бъде наситена с чувствен звук , в който еуфорията и меланхолията си устройват дуел, докато не докарат до пълно изтощение всички на дансинга.

Допълнителна информация: Повече информация за събитието можете да откриете на официалната страница във Facebook: https://www.facebook.com/events/112024185634917/

За информация и резервации посетете: https://www.facebook.com/BlenderClub