Интериорен дизайн

1
Добави коментар
studio13bg
studio13bg

Интериорен дизайн
  
Интериорен дизайн на жилища, офиси, магазини и заведения 

 В Студио 13 Дизайн ние се ангажираме с цялостно изготвяне и визуализиране на Вашата идея, както и с нейното изпълнение.

 

 Защо трябва да ни се доверите?

     *  Ние ще Ви спестим много време и нерви

      *  Ще Ви дадем най-интересните и ефективни решения за дома и офиса

      *  Ние ще Ви изслушаме и ще се съобразим с всяко ваше желание при изготвянето и осъществяването на Вашия интериорен проект

          Цените на всеки проект са строго индивидуални, в зависимост от размери, материали и сложност, но винаги са съобразени с Вашия бюджет.

 

За безплатна консултация обадете се на тел: 0896 870 550 или изпратете e-mail!

 

                Избрано от интериорен дизайн на апартаменти и заведения

                                                     

   Стъпки при изготвяне на интериорен проект:  

 * Консултация на нашите дизайнери с клиента, за да можем да уточним неговите изискванията и визията за проекта

Провеждаме среща на избрано от Вас място, на която да обсъдим Вашите изисквания относно пространството за проектиране. В този процес ние ще дадем своите идеи и препоръки, а Вие ще споделите визията си за предпочитаните стил и цветови гами. В този момент ще се обсъдят и бюджетът и времетраенето на проекта. Също така нашият екип ще вземе мерки на Вашите помещения, както и ще направи снимки, които да можем да преценим    размера на обзавеждането и неговото разположение, за да увеличим максимално функционалността и удобството.

 * Нашият екип ще направи проект и ще подготви своите препоръки

 След първоначалната среща, нашите дизайнери ще започнат създаването на Вашия проект, според вашите изисквания. Този процес обикновенно отнема няколко седмици, през които ние определяме най-добрия вариант за оптимизиране на функционалността на пространствата, най-добрата цветова комбинация и разположение на мебелировката.

 * Представяне на интериорния проект на клиента

 Представяме Ви подробният проект на Вашия интериор, включващ CAD чертежи на помещенията с интериорното решение, фотореалистични 3D изображения, както и препоръки за настилки и мебелировка , които да използвате в реализирането на проекта. След одобрение от Ваша страна, ние Ви предаваме цялата изготвена документация, която Ви е необходима.