ЛИРА ТРАВЕЛ ООД – ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ В БЪЛГАРИЯ ГЪРЦИЯ ТУРЦИЯ ЕГИПЕТ – – Туристически агенции и Туроператори – туристически…

1
Добави коментар

Туристическа агенция ЛИРА ТРАВЕЛ ООД е създадена през 2009 г. като наследник на фирма Велмакс ООД, която повече от 10 г. развива дейност на българския туристически пазар. Притежава Удостоверение за регистрация № РКК – 01 – 6009 за туроператор и турагент издадено от Агенцията по Туризъм, за извършване на туроператорска дейност и/или туристическа агентска дейност.

ЛИРА ТРАВЕЛ предлага пълния спектър от туристически услуги. Основни направления в дейността на агенцията са:

  • организиране на екскурзии и почивки
  • продажба на самолетни билети
  • индивидуални и групови пътувания с цел туризъм, почивка или бизнес
  • резервация на хотели в цял свят
  • конгресен туризъм – обслужване на международни прояви, конгреси, конференции, семинари
  • селски туризъм – посещения на културно-исторически места, разучаване на етнография,  религия, традиционна кухня, вино, народна музика, занаяти и други
  • планински и приключенски туризъм – преходи с коне, спускане с лодки, гмуркане, преминаване по алпийски маршрути, посещения на пещери, катерене и т.н.

ЛИРА ТРАВЕЛ е собственик на хотелски комплекс ГРАНД в град Самоков и хотел БЕЛВИЛ намиращ се в к к. Слънчев Бряг, където можете да се насладите на спокойна почивка и достъпни цени, в перфектна обстановка!

 

ЛИРА ТРАВЕЛ е агент по продажбите на ’PENGUIN Travel’, който предлага пътувания и ваканции на датски и други скандинавски туристи в България за зимен и летен туризъм.

Нашите специалисти отлично познават местата и хотелите, които предлагаме и са на Ваше разположение за допълнителна информация и резервации.

ИНДИВИДУАЛНИ И ГРУПОВИ ПЪТУВАНИЯ, ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ