Национален конкурс за детска рисунка на тема „Моятa любимa кола“

1
Добави коментар
pgp

BoConcept и Smart обявиха национален конкурс за детска рисунка на тема „Моятa любимa кола“. Поводът са съвместните дизайнерски проекти на екипите на датската компания за мебели и автомобилния гигант. Сътворената от тях уникална колекция мебели и аксесоари Smartville вече се предлага в магазините на BoConcept в София и Пловдив. Пред столичния шоурум на BoConcept в момента е изложена и една от 12-те в света дизайнерски коли, дело на „BoConcept“ и Smart на „Daimler“ AG. И двете фирми са използвали огромните си познания и опит, създавайки възможно най-доброто решение за градския живот – Smart BoConcept ForTwo автомобил.

БоКонцепт – Смарт колата ще остане до 25 април в София. Да я огледат и снимат ще могат всички желаещи на специално парти на 24 април, от 19 часа, в магазина на BoConcept.

На 28.04.2013 г., от 17 часа, на грандиозен хепънинг на софийската „Витошка“ ще бъдат обявени победителите в националния конкурс за детска рисунка „Моятa любимa кола“. Поли Генова и група „Бон-Бон“ ще пеят за всички млади творци.

За участие в конкурса творбите на малчуганите трябва да бъдат изпратени или донесени в магазините на BoConcept в Пловдив – ул. „Петьофи“ 26 /до Гръцкото консулство/ и София – ул. „Плачковица“ 1А /до Водната кула/, тел. 02/4177984, или на интернет адрес: [email protected]. Рисунките се приемат до 26.04.2013.

Краен срок за участие: 26 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.