Невена Цонева даде интервю за радио Веселина

1
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

3 Flares

Facebook

2

Google+

0

Twitter

1

LinkedIn

0

Pin It Share

0

3 Flares

×

Първата победителка във формата „Music Idol” Невена Цонева даде любопитно интервю за кариерата си пред радио „Веселина”. В него тя сподели, че до този момент не е успяла да наложи стила си. Симпатичното девойче коментира, че тепърва започва да прави музиката, която иска и търси.

Невена определи песента й „Десет нощи” като едно обикновено начало на нейната кариера. Тя добави, че има планове да създаде два албума, а песните били готови. Феновете на певицата ще чуят кавър версия на песента „Повей Ветре” на Паша Христова със съвременно звучене и повече агресия.

Чаровницата има амбиции да се изяви в няколко жанрове, сред които поп, рок и даже автентичен фолклор. Невена Цонева спечели делото срещу компанията „Вирджиния Рекърдс” и получи сумата от 12 000 лева. Парите ще бъдат инвестирани в музикалното й развитие както самата тя подчерта в интервюто си за радио „Веселина”.

Според думите й, по време на съдебните разправии, тя е получила пълна подкрепа от близките й в лицето на барабаниста от (Ку-ку бенд) Венелин Венков, нейните родители и брат й. Остава да проследим развитието на талантливото момиче и й стискаме палци да се прочуе с новите си хитове. Какво ще се случи очакваме да видим.