Ивет Лалова: “Планирам сватба през септември!“

2
Добави коментар

Най-красивата ни спортистка участва в специален проект с българи с различни професии, но супер тела. И за пръв път позира само по бански!

Ивет Лалова ще мине под венчилото през септември, издаде самата тя в интервю за списание ELLE. Щастливецът е италианският спортист Симоне Колио, с когото миналата година Ивет се сгоди и при когото живее в Риети, Италия. В момента красивата българска спринтьорка е в активна подготовка за летния сезон – тренировки, състезания, световно в Москва през август… Освен това е ангажирана и със своя клуб за деца „Ивет Лалова Спринт Академи“. В началото на есента обаче тя е планирала ваканция и евентуално меден месец след сватбата.

Снимките за корицата на ELLE Ивет Лалова направи при едно от кратките си завръщания в България. На страниците на списанието тя участва в специален проект „Съвършени“, който представя българи с различни професии (модели, дизайнери, актьори, IT специалисти…), всичките със супер тела.

Новият брой на списание ELLE е посветен на добрата форма.

Сред модните акценти в новия брой на ELLE са обувките на сезона. Изборът на модния редактор включва 64 хитови модела за всеки стил, вкус и джоб. Плюс професионални съвети как да се облечете, за да изглеждате като топмодел.

И още: най-красивите дамски крака в българския тв ефир, експеримент „Ако жените бяха мъже“, козметиката за тяло, която наистина действа, необичайните форми и цветове, с които се завръща бретонът, и много други интересни истории от света на модата и знаменитостите.

Търсете новия брой на ELLE от 19 април.Малкият формат на списанието ще е с практична книга за здравословното хранене според зодията на астролога Марияна Добранова на специална цена 5,99 лв.