Ето как се носят цветята на Dolce & Gabbana видяна 8454 коментари 11

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Очарователната съпруга на Матю Маконахи, майка на 3 деца, любимка на големите имена в модата и горда носителка на бразилските си корени, придружи любимия си на премиерата но новия му филм “Mud”.

Камила Алвс застана гордо пред фотообективите облечена в една от емблематичните цветни рокли от есенната колекция на Dolce & Gabbana, моделите от която, както знаем, са голямата мания на сънародничката ни Николета Лозанова.

Позволихме си да открием някои разлики в начина, по който Камила Алвс, Николета Лозанова и певицата Андреа носят принта, наложен от дизайнерското дуо като хит през последните сезони.

На първо място, при Алвс тоалетът е съчетан с елегантни и ненатрапчиви аксесоари като черни класически обувки и мъничка чантичка.

Високите до небето токове и лачени кожи пък са запазена марка на родните звезди.

Друга разлика намираме в начина, по който са стилизирани косите на трите грации. Камила изглежда максимално естествена с нежни вълни, падащи по раменете и покрай лицето ѝ, а гримът великолепно кореспондира с цялата умерена визия на 31-годишната хубавица.

Но ако се вгледаме в начина, по който Николета и Андреа са подходили към косите и макиажа си, то ще забележим, че при тях ключова роля играят претенциозно стилизирани прически, гарнирани с букли, лак и нисък кок, а гримът е пословично натрапчив.

И последно, но не по важност, е начинът, по който трите позират пред камерите и маниерът им на поведение. Трябва ли да обсъждаме въпроса или и сами ще забележите разликите?