Как да постигнем формата на Мадона

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Никол, която се грижи за добрата форма на звездата от 2009 г., изтъква, че Мадона (54) е готова на големи жертви, тъй като иска да е най-добрата. Уинхофер тренира изпълнителката два часа дневно по шест пъти в седмицата.

Преди четири години инструкторката първоначално е наета да се грижи за добрата форма на танцьорите в турнето „Sticky and Sweet“ на Мадона. Впоследствие обаче певицата я избира за своя лична треньорка на мястото на бившата си инструкторка Трейси Андерсън.

Вижте как се променяше тялото на Мадона >>

Съветът на Никол Уинхофер е първо и преди всичко желаещите да влязат във форма дами да си зададат въпроса „Мързи ли ме?“ Ако отговорът е „да“ или „понякога“, следващото нещо, което трябва да се запита жената е, дали причината е в натоварения й график. В такъв случай е необходимо времето да бъде планирано по-старателно.

Следващата стъпка е дамите да помислят хубаво дали извинението да не тренират е уместно. „Аз работя с най-здраво трудещата се жена в света. Щом тя може и намира време, значи за останалите няма оправдание“, казва Уинхофер. Инструкторката съветва жените да запишат в календара си с големи букви: „Аз ще стана най-добрата версия на себе си“ и да започнат да извършват по една различна промяна всеки ден.

За постигането на задоволителни резултати е необходимо дамите почти всекидневно да работят върху себе си. Никол Уинхофер препоръчва минимум 30 минути кардио тренировки и 30 минути тонизиращи упражнения за ръце, мускули, крака и гръб – между пет и шест пъти седмично.

Храненето също е от значение за добрата форма, допълват от БТА. Препоръката на Уинхофер е желаещите да се стегнат и да отслабнат да наблягат на протеините – те засищат, ускоряват метаболизма и стабилизират кръвната захар.