Как да смените системния шрифт в iPhone? (Jailbreak)

2
Добави коментар
wweb
wweb

След като джейлбрейкнете своя iPhone, вие на практика можете да промените всичко в дизайна му. В това число и фабричните шрифтове на телефона. С помощта на инструмента BytaFont, ще успеете да персонализирате екрана, като добавите свежа типография към интерфейса си. Просто следвайте инструкциите за промяна на шрифта в iPhone.

Инсталиране на BytaFont

За целта се налага да притежавате jailbreak-нат iPhone. Отворете Cydia и потърсете BytaFont, след което го инсталирайте.

 

Инсталиране на шрифтове в BytaFont

BytaFont е място, подобно на Cydia: можете да управлявате шрифтовете и тяхното приложение. За целта се налага да си изтеглите желаните от вас шрифтови файлове от Cydia или направо от BytaFont:

 

1. Отворете Cydia. 2. Натиснете върху „Sections“ на дъното на екрана. 3. Изберете шрифт (почти всички шрифтове са съвместими с BytaFont).

 

 

Прилагане на шрифта

1. Отворете BytaFont. 2. Натиснете „Basic“ от менюто в дъното на екрана. 3. Шрифтът, който сте изтеглили трябва да се показва в списъка. В противен случай, той е несъвместим с BytaFont. 4. Изберете шрифта и натиснете „Yes“, когато айфона ви помоли за respring.

 

 

BytaFont е достъпен в Cydia за свободно теглене.