Слави „изтри“ Нели Петкова

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Слави Трифонов „изтри” гласа на Нели Петкова от популярния политически хит „Нема такава държава”, забеляза бдителен репортер на „ШОУ”.

Бившата беквокалистка на “Ку-ку бенд” изпълняваше вокалите в парчето, но през изминалата седмица то бе пуснато в нов вариант, в който, вместо Петкова, се чува гласът на Цветелина Грахич. Оказа се, че промяната е станала по нареждане на Дългия, с което самият той направи на пух и прах твърденията на Нели, че се е разделила с екипа на учиндолеца по напълно приятелски начин.

Припомняме, че карловката напусна шоуто на Слави през лятото на 2011 година и в серия от интервюта заяви, че не е имало никакви драми при разлъката. Впоследствие ангелогласната певица опита солова поп кариера. Издаде няколко парчета, които обаче не й донесоха никакъв успех. Нещо повече – за нито един от самостоятелните си проекти тя не получи подкрепа от Дългия, нито пък покана да ги представи в предаването му.

Със заличаването на гласа й от „Нема такава държава” Трифонов за пореден път показа, че който му е обърнал гръб, се превръща в персона нон грата за него.