Николета Лозанова: С Валери вече работим за второ дете видяна 9570 коментари 23

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

След като излезе от базата на „Къртицата“, Николета вече има нова роля – на водеща. Телевизията е голямата й мечта, а дали ще започне свое предаване, само времето ще покаже.

Защо влезе в конфликт с тв водещата и бившата адреналинка Жана и каква е причината за влошените отношения с Жени Калканджиева, ще научите от интервюто й пред сп. „Love style“.

Ще разберете още дали със съпруга си Валери Божинов работят за второ дете и как е обзавела новия им просторен и луксозен дом в полите на Витоша.

Ники, какво успя да научиш за себе си вътре в „Къртицата“?

Не че до този момент не бях оценила значението на семейството, но вече съвсем се убедих колко важно е то за мен. Без него сякаш не ми достига въздух, не мога да бъда далеч от Валери и дъщеря ни и да се събуждам с толкова много хора.

 

С кое предизвикателство ти беше най-трудно да се справиш?

То се видя! Преодолях ужаса си от плъховете, но така и не събрах кураж да скоча с бънджи. Страхът се оказа по-силен от мен. Един ден си обещавам, че ще го направя.

А кое бе най-шокиращото първите дни?

Многото хора около мен, които трябваше за отрицателно време да опозная, а същевременно и да анализирам кой ли е Къртицата.

 

И кой според теб е Къртицата?

Ежедневно си променям мнението и това е разбираемо, имайки предвид, че подготвяйки се за предаването, анализирам участниците под лупа и в определен момент всеки един от тях буди у мен подозрения. Засега съмненията ми падат върху Гибона.

Кой е твоят фаворит за спечелване на шоуто?

Категорично симпатизирах най-много на Миглена. Тя притежаваше всички качества да спечели и беше най-силният и борбен участник. Шоуто загуби много след излизането й, но тя напусна като побетиел, защото доказа, че е истинска и искрена. Фаворит за спечелването за мен би бил и Къртицата, който и да е той, ако съумее да изпълни личната си мисия, да си изиграе правилно картите и да заблуди множеството.

 

За хонорара ти в предаването се носят легенди, какъв е той?

Убедена съм, че със задаването на въпроса вече знаете, че няма да получите конкретен отгворо. Не е коректно да назовавам точната сума.

И все пак наистина ли става дума за 100 000 лева?

Ха-ха-ха. Защо 100 000 да е таванът, а не 200 000 лева. Тези, които разпространяват въпросната сума, явно доста ме подценяват.

Парите ли те мотивираха най-вече да влезеш?

Както неведнъж вече казах, при мен наградата или хонорарът не са от значение. Сметнах, че участието ми ще бъде трамплин за мен в професионален план и ето че не съм сгрешила в преценката си.

А наистина ли си имала договорка с Иван и Андрей да излезеш по-рано и да станеш водеща?

Няма такова нещо. Просто по договор имах правото да напусна в определен момент по свое желание. Казах мотивите си за излизането ми, те бяха уважени от продуцентите и след като напуснах Базата, получих от тях предложението да стана водеща, имахме преговори в рамките на два дни и вече е факт, че съм водеща.

Трудно ли ти е? Кой ти помага най-много?

Аз съм много амбициозна. Заемам се с тази задача и повярвайте ми, с времето все повече ще се усъвършенствам.

След „Къртицата“ имаш ли уговорка с TV7 да водиш собствено предаване?

Хм… това звучи мого добре, да не би да имате вътрешна информация… Я кажете, защото представлява интерес за мен.

Значи амбициите са ти да станеш водеща. Какво предаване ти се прави?

Обичам нещата да се случват постепенно, в момента съм се съсредоточила върху това да открия Къртицата, а що се отнася до амбициите ми като водеща – времето ще покаже.

Наистина ли си обявила война на водещите в TV7, за да си проправиш път за свое предаване?

Ако някой ме оцени, че съм достойна да водя собствено предаване, то ще го направи заради личните ми качества. Нямам притеснения от другите. Не гледам на водещите като на конкуренция, така че не е вярно.

 

Откъде тогава дойде конфликтът ти с Жана? Кое те обиди и засегна най-много?

Без значение дали е тя или някоя друга, когато става дума за семейството ми, за детето ми и разбера, че е говорено нещо отрицателно, няма как да отвърна с положително.

А с Жени Калканджиева в какви отношения си? Наистина ли и към нея не храниш топли чувства?

За Калканджиева нямам конкретни впечатления, познавам я бегло. По отношение на коментарите на Жени по мой адрес ще кажа само това, че тя има право на лично мнение и аз нямам намерение да настоявам някой да ме харесва или да се доказвам пред някого за нещо.

Намери ли много приятели? Кой ти допадна най-много?

Бих казала, че – да! Смятам, че с някои от тях мога да бъда приятелка, но за да не се спекулира, ако това не се случи, не искам да назовавам поименно.

Наскоро с Азис пуснахте доста провокативна гола снимка, на която той пипа гърдите ти, и тя предизвика доста негативни коментари.

За никого не е тайна, че и двамата обичаме провокациите и от време на време скандализираме. Не робувам на нечии предразсъдъци. За мен е важно, че аз си харесах снимката и не ангажирам никого да я гледа и още по-малко да я коментира, както не пропуснаха да направят доста ваши колеги.

 

Вътре в Базата отпразнувахте първия рожден ден на Никол. След това направихте ли й детско парти?

Да! Най-хубавото беше, че се събрахме цялото семейство. Бяхме всички заедно, бабите, дядовците, най-близките хора, както е редно винаги да бъде и никакви обстоятелства да не променят това.

Кой я гледа сега, когато ти си ангажирана с предаването?

Ние сме абсолютното доказателство, че разстоянието не е фактор и има как да бъдем почти постоянно заедно. Вече не съм в Базата и ангажиментите ми са в рамките само на един час дневно, така че това не ми пречи пълноценно да се грижа за малката. Тя обаче през повечето време е в Италия, защото Никол е адски привързана към Валери и двамата не могат да бъдат един без друг, така че аз постоянно летя или той при удобна възможност. Валери постоянно си играе с нея и когато той е на лагер или има мач, много й липсва.

 

А Валери не иска ли да си при него в Италия? Не ревнува ли малко от твоята ангажираност?

Както казах, ние съумяваме да сме максимално много време заедно. За мен този шанс е нещо голямо и престижно и той ме подкрепя и истински се гордее с мен. Но ако го питате, ще ви каже, че не иска да правя нищо, а постоянно да съм до него.

Той не беше ли против твоето участие в „Къртицата“?

Не, напротив, даже аз си дадох съгласието, именно под неговото влияние и подкрепа.

 

Денис Родман се изненада защо ти влизаш, следк като Валери би трябвало като известен футболист да печели доста. Сега кой получава повече от двама ви?

Гордея се, че доказвам, че не разчитам на неговите финансови възможности, а също участвам в семейния бюджет с лични приходи. Съвсем скоро мога и да го настигна.

Никол вече ходи ли?

Още не е напълно самостоятелна, но когато ни държи за ръчичка, ходи. Лази адски бързо и може би е въпрос на съвсем кратко време да проходи напълно.

Коя беше първата ѝ думичка?

Първата ѝ думичка беше “тати“. Валери си я научи така и сега, когато се позвъни на вратата, знае, че той се прибира от тренировка и започва да повтаря “тати“, “тати“, “тати“.

Казвали сте, че искате още едно дете-момченце, за кога го планирате?

Ние не планираме, ние действаме по въпроса, а вече кога ще се случи Бог ще реши.

 

Наскоро се нанесохте в ново жилище. Наистина ли ти си се занимавала с обзавежданетои интериора?

Да, наистина имаме нов дом в София, който се намира в подножието на Витоша в много спокоен квартал. Апартаментът ни е просторен, луксозен и уютен. Интериорът е абсолютно по моя идея и се радвам, че Валери остана приятно иненадан, каквато беше и целта ми.

Каква е детската стая на Никол?

Аз обичам изчистените неща и за това всичко е стилно, заложила съм на бяло и пясъчно в целия апартамент и детската стая не прави изключение.

Последен въпрос-в каква друга роля ще те видят скоро почитателите ти?

И аз самата незнам какво ще е следващото ми амплоа, каквото ми подаде съдбата, А аз винаги съумявам да уловя момента и да извлека най-доброто от него. Все още не съм пожелала да бъда актриса, затова не съм и станала.