Кои ще са бъдещите топмодели на Ivet Fashion? » Кой кой е?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ivet Fashion е една от най-престижните агенции за топмодели, които са известни не само у нас, но и по световните модни подиуми. Собственичката на модна агенция „Ивет Фешън“ и майка на актрисата Луиза Григорова – Ивет Григорова, е решила да търси бъдещи нови лица в цяла България.

За целта Григорова организира поредица от кастинги, които ще изненадат приятно красивите момичета в София, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Дупница и други градове.

Екипът на агенцията, начело с Ивет, е в издирване на момичета с уникално излъчване, които покриват основните изисквания за моделската професия – ръст поне 170 см и възраст между 14 и 23 години.

Дали момичетата, които се явят на кастинга ще имат шанса за кариера в модния бизнес подобно на Луиза Григорова, Кристина Милева или Венета Харизанова, само времето ще покаже, но скаутите на агенцията са повече от оптимистични за красотата на българските дами.

Повече информация за кастингите, всички желаещи да бъдат новите топ модели на България, могат да открият на фейсбук страницата на агенцията.