Моден дуел: Николета Лозанова VS. Сузана Бьох » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Съвсем спокойно можем да заявим, че причина за модната ни битка днес е любовта на Николета Лозанова към дизайнерските творения на Dolce&Gabbana. Изправяме я директно срещу полската топ манекенка Сузана Бьох, която е едно от новите лица в рекламната кампания на италианската марка.

За последните си изяви, съпругата на Валери Божинов категорично показва афинитет към луксозния бранд. Докато беше в телевизионното шоу „Къртицата“ Николета твърдо залагаше на различни модели облекла и аксесоари от колекция пролет-лято 2013 г. След като стана водеща на предаването, тя отново подбра за гардероба си някои от летните предложения на Доменико и Стефано.

Миналата седмица я видяхме на светско парти отново с аутфит на Dolce&Gabbana, а последно една от най-коментираните българки блесна на корицата на списание LOVE style, облечена в интересна рокля с военна щампа. Визията се допълва от кърпа за глава и обеци, от същата колекция.

По време на дефилето, в рамките на Седмицата на модата в Милано, този тоалет беше показан от един от най-нашумелите топмодели в момента – Zuzanna Bijoch. Комбинацията от аксесоари на ревюто е по-различна от тази на Лозанова, като цветовата гама на кърпата според нас е по-подходяща.

Пролетно-лятната колекция на марката може да откриете в сайта luisaviaroma.com!

Със същата рокля открихме и още една дама, която не е толкова известна, затова само ви показваме, без да я включваме в модното съревнование. Става дума за съпругата на Лин Дан – китайски съзтезател по бадминтон. Xie Xingfang, чието име няма да се опитваме да преведем, позира с тоалета на италианския бранд, редом до съпруга си, за корицата на списание Leon China.

[polldaddy poll=7058287]

Автор: Делица Цонева