Неустоимото бижу на Casadei! видяна 9829 коментари 7

3
Добави коментар

Един от любимите дамски аксесоари – обувките, са неделима част от завършената визия. Те поставят акцент върху облеклото или го допълват в цветово и идейно отношение.

Класическият модел обувки придава на целия моден сет неповторимо настроение.

Дори най-изчистеният и семпъл тоалет звучи секси с прекрасен чифт обувки на Casadei. Затова и много от известните и красиви личности се влюбиха в обувките на модната марка, по-точно на модел „Blade“.

Вижте и кои са те и най-важното с какви дрехи, грим и аксесоари са ги съчетали звездите!

Ева Мендес се появи с това стилно бижу на премиерата на „The Place Beyond the Pines“ миналата година по време на Филмовия фестивал в Торонто:

 

 

София Буш предпочете същите обувки, но в синьо на афтер партитo на наградите „Golden Globes:

 

Чаровната актриса Селена Гомес с гащеризон на Thomas Wylde и обувки на Casadei, модел „Blade” на премиерата на „Spring Breakers” в Рим:

 

 

Талантливата и красива Зои Салдана бе съчетала роклята си на зелено-бяло райе на Dolce & Gabbana с подходящите обувките нa Casadei в бяло и зелено по ръба за наградите „Independent Spirit Awards 2013“.

 

 

 

С абсолютно същите обувки се появи и Джордана Брустър за наградите „MTV Movie Awards” по-рано тази година:

Слънцето на Холивуд, Кейт Хъдсън, блесна на червения килим на премиерата новата си лента „Reluctant Fundamentalist“ само преди броени дни. Актрисата се бе сряла точно на този модел, но в бежово. А прекрасната й рокля й бе дело на дизайнерката Jenny Packham.

 

 

 

Ейми Адамс блесна с този модел на наградите „Los Angeles Film Critics Association Awards“:

Вижте още кои звезди са почитателки на модната марка и модел „Blade“:

Соланж Ноулс

Дженифър Лопес