Най-скъпите хотелски апартаменти в света (втора част) видяна 3321 коментари 1

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Вижте първата част на статията ТУК!

Кралски апартамент, Four Seasons Hotel George V, Париж

В хотела има два кралски апартамента, в които всеки може да отседне срещу сумата от 24 550 щатски долара. В декорацията на въпросните апартаменти се открояват френски антики, величествени произведения на изкуството от XIX век и впечатляващи кристални полилеи. Те също така разполагат и с просторни балкони, гледащи към статуята Трите грации. Всеки апартамент е оборудван с баня, облицована с мрамор, сауна, парна баня и гардеробна стая.

Апартамент в Ritz-Carlton, Токио

За около 26 000 щатски долара на нощ, този апартамент в Ritz Carlton, Токио предлага несравними, почти сюрреалистични, гледки към планината Фуджи, Императорския дворец и Roppongi Hills.

Хотелската сграда е по-висока и от най-високия небостъргач в Токио и всеки от красиво обзаведените апартаменти предлага на своите гости невероятните 300 квадратни метра истински лукс. В един от най-скъпите хотелски апартаменти в света, гостите се наслаждават на бани от масивен мрамор с големината на средностатистически апартамент, душове, имитиращи тропически дъжд, и спално бельо, което превръща сънищата в реалност.

 

Кралската вила, Grand Resort Lagonissi, Атина

Кралската вила радва гостите си с невероятен изглед, ​​собствен частен плаж, с бели кашмирени пясъци и частно яхтено пристанище. Във луксозната вила на ваше разположение ще е собствен частен пианист, личен готвач и иконом, който да изпълнява всичките ви прищявки. Ще е невероятно, ако може сами да повдигнете чашата си с мартини. Всъщност за сумата от 34 356 щатски долара на нощ, трябва ли изобщо да го правите?

Кралски пентхаус, President Wilson Hotel, Женева

Когато става въпрос за най-скъпите хотелски апартаменти, кралският пентхаус в хотел President Wilson в Женева определено обира всички овации. За сензационните 65 000 щатски долара на вечер това луксозно местенце е отличен избор, ако се притеснявате за вашата сигурност.

С бронирани прозорци и врати, апартаментът с 12 стаи заема целия последен етаж на хотела и дори има място за частен фитнес център, библиотека, пиано и билярдна зала. Вашият личен асансьор ще ви отведе до частната ви площадка, от която може да се насладите на панорамна гледка към Мон Блан и Женевското езеро.