Бихте ли подарили сутиен на мъжа си?

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

За какво ви напомнят снимките в тази статия?

Може би за мисис Даутфайър. Но не. Героят на Робин Уилямс носеше сутиен и женски одежди, защото това бе единственият му шанс да прекарва време с децата си. Не ги носеше просто от желание да има по тялото си нещо розовко на сърчица.

А може снимките да са ви напомнили за момента, в който на пазара се появиха мъжките прашки и си зададохме въпроса: как ли ще реагираме, ако някой жребец се съблече пред нас и видим, че „малкият му жребец“ е облечен в сатенения хобот на червеникаво слонче? 

За щастие, така и никога не ни се случи подобно нещо и спряхме да берем грижа. Не знаем обаче дали дамите в САЩ и Великобритания могат да се похвалят със същото. Вече не сме сигурни дори дали биха реагирали зле. Сега ще ви обясним и защо имаме подозрения по въпроса.

„Мъжкото“ бельо, което сме показали тук и в галерията, се продава от австралийската компания HommeMystere. На френски това означава „мистериозен мъж“. Мистериозен, и още как! Толкова мистериозен, че бихме го накарали да изчезне мистериозно в мига, в който го видим да ни се появява в такъв вид… Само че изглежда не всички мислят като нас.

HommeMystere си имат онлайн магазин с възможност за международни доставки. И създателите на новия тренд обмислят да открият клонове в Обединеното кралство, тъй като след Щатите, оттам получавали най-много поръчки. Канада и Австралия също били в челната четворка на страните, отгледали многобройни почитатели на оскъдното и дантелено мъжко бельо.

Потребителската група, за която е създадено то, са хетеросексуалните мъже. Ще се убедите, след като изгледате рекламното видео, което сме поместили тук. Освен красавецът с мрежести чорапки, токчета и сутиен, основна героиня в него е и блестяща от сексапил мацка.

Всичко това дължим на австралиеца Брент Краус и съпругата му Лара. Преди 4 години те стигнали до гениалното умозаключение, че не е честно изборът на дамско бельо в магазините да е огромен, докато мъжете нямат почти никакви опции, освен обикновените памучни скучнотии.

Предприемчивите съпрузи започнали да предлагат на господата бодита и гащички от сатен и дантела. Скоро след това получили запитвания и за сутиени и камизолки. Виждате крайния резултат под формата на богат каталог.

Наистина ли мъжете са започнали да се чувстват толкова дискриминирани по отношение на разнообразието в магазините? Ако е така, ние сме готови да им предложим какви ли не ласкави компенсации. Но ще се откажем от щедрото предложение, ако смятат да ни лягат в леглото с бельо, което сякаш е извадено от нашето еротично чекмедже!

Ако искате да продължаваме да ви държим в течение със странните приумици по света и у нас, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!