Любовните връзки на Деян Донков

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Деян Донков е сред най-обсъжданите личности в публичното пространство в момента не само заради емблематичните си роли, а и заради участието си в риалити формата „Къртицата”. Там отскоро компания му прави и настоящата му любима Радина Кърджилова.

Сексимволът на Народния театър е роден във Видин. Именно там се запознава с 9 години по-младата от него Саня Борисова, която открива в негово лице своята първа истинска любов. Връзката на Деян и Саня продължава цели 7 години. Актрисата споделя, че той бил тийнейджърската ѝ любов, но двамата определено не били един за друг.

Анастасия Ингилизова е жената, която заема централна роля в живота на Деян Донков, тъй като е майка на единственото му дете – Деян-младши. Двамата актьори се запознават по време на следването си в НАТФИЗ, пишат от jenite.bg. По време на връзката си те неведнъж се разделят и събират, най-често заради слухове и клюки. Днес актьорите са близки приятели.

След раздялата с Анастасия Ингилизова името на Деян Донков се свързва с различни жени. Тази, която обаче го омагьосва трайно, е моделът Кристина Милева. Двамата дори бяха сгодени. След раздялата Кристина споделя, че двамата с Деян имали много други ангажименти и не успявали да си обръщат достатъчно внимание. Освен това и двамата били ужасно ревниви и това ги тормозело допълнително.

Вижте жените на Донков >>