Транспорт Гърция – България и от България до Гърция. Атина!

1
Добави коментар
goliat
goliat

Привет от Хамали.БГ. Открихме нова ежеседмична транспортна линия в посока Гърция – България и обратно България – Гърция.Ако имате нужда от товарен транспорт и транспортни услуги на багаж и лични вещи по споменатите дестинации ние очакваме вашето запитване.

Преди около шест години ние поставихме началото на тази багажна линия, но в общия случай групажите ни бяха до гр.Солун, от където багажите се поемаха от местен партньор с който работихме наистина добре, но както се казва всяко начало има и край.

Решихме да инвестираме в собствени камион и бус дълга база и сами да обслужваме доставките до Гърция. Наш мини екип от двама шофьора обслужва ежеседмично дестинацията Гърция (Каламата, Атина, Патра, Янина, Солун) – България (София, Бургас, Варна, Русе, Пловдив) и обратно.

Транспорт до Гърция, Атина, Солун на лични вещи и багаж с Хамали.БГ

Нямаме изискване за максимално количество багаж, но за да се възползвате от най-добрите ни оферти е желателно багажът ви да е минимум 3м3 за да се оправдаят многото километри.

Ако посоката е от България към Гърция може да се възползвате и от нашите услуги по пакетиране на лични вещи с професионални опаковъчни материали и кашони. Ако посоката е Гърция – България задачата става по трудна и е необходима предварителна заявка и ангажиране на екипа ни за по-дълго време.

Транспортни услуги с бус и камион. Товаро-разтоварни услуги. Товарен превоз България-Гърция-България.

Много се надяваме това ново наше начинание да е успешно и да оправдае очакванията ни за да може многото български емигранти в южната ни съседка да се възползват от тази екстра.

Пари и ценности не транспортираме, но за всичко друго отговаряме с доброто си име.

Надяваме се скоро да се запознаем.

Поздрави от Хамали.БГ

сподели ме