Игра на тронове / Целунат от огън – Game Of Thrones 3 сезон 3 еп. Трейлър на Филма

1
Добави коментар
maqo
maqo

Публикувано на 27 април, 2013 от

Shella

Заглавието на 5ти епизод на 3ти сезон на „Игра на тронове“ всъщност е фраза, която използват свободните хора, когато се целуват с червенокоси жени. Джон Сноу със сигурност трябва да внимава. Игрит го харесва, както разбрахме от предишния епизод. (Не че не ни беше ясно, но за първи път го казаха гласно.) И той я харесва, иначе щеше да я убие, когато му беше заложница.
В трейлъра съвсем за кратко ни показват сцената с целувката между двамата. Със сигурност ще се сближат физически, но Джон е шпионин, или поне така изглежда. Но дали няма да избере страната на свободните? Ще разберем скоро. Изглежда Менъс и близкото му обкръжение го харесват, но както казва Тормунд Великана в трейлъра на 5ти епизод: „Харесвам те, момче. Но ако ме лъжеш, ще ти извадя червата през гърлото.“
Изглежда от Братството без граници също са поклонници на господаря на светлината. Самият трейлър започва именно с тяхната своеобразна молитва: „Господарю на светлината, дай ни мъдрост. Покажи ни истината!“. Сцената е много въздействаща, изпълнена с мечове и огън. Но в самия край на трейлъра виждаме Аря, която крещи на някого: „Гори в Ада!“. На кого ли крещи и какво може да означава това? Ще разберем в неделя.
Изглежда Джейми е предаден на лорд Болтън. Явно ще разберем как приема загубата на ръката си, с която борави с меч, в този епизод. В следващата сцена виждаме един от лордовете, който убеждава Роб, че по време на война, убиваш враговете си. А Роб издава своята присъда: „Той трябва да умре“. Но така и не става ясно дали става въпрос за Джейми. Изглежда и това ще трябва да разберем в неделя.
На семейния съвет на семейство Ланистър, показан в трейлъра, Тайвин говори за някакъв заговор и е убеден, че те трябва да действат първи. Тирион не може да повярва. Дори отговаря на баща си: „Не говориш сериозно“. Интригата се заплита. Какъв ли заговор има срещу тях този път? Дали не става въпрос за Джейми?
Роб Старк се чувства застрашен от Тайвин Ланистър. Той е убеден, че Ланистър знае какво точно да направи, за да ги победи за ден. Той изрича тези думи върху дъската/масата, на която планира своята стратегия.
Останалите откъслечни сцени само загатват за другите интересни събития в следващия 5-ти епизод на 3-ти сезон на Game of Thrones – „Целунат от огън“. Ще разберем развоя на събитията в неделя от 21:00 часа.