Левски – ЦСКА безплатно на живо онлайн

8
Добави коментар

Home » Интернет » Левски – ЦСКА безплатно на живо онлайн

Pepo | Апр 27, 2013 | 1 коментар

Въпреки незабравимите мачове от Шампионската лига между Байерн и Барселона, и Дортмунд и Реал Мадрид, които имахме възможност да видим през изминалата седмица, столичното дерби между Левски и ЦСКА си остава задължителна програма за родния запалянко. И тъй като не всички живеят в България или са си прокарали Булсатком в чужбина единствения начин да гледаме този култов сблъсък си остава Интернета. Тук ще ви дам няколко алтернативи и се надявам, че някоя от тях ще проработи и за вас и ще можете да гледате мача.

Мачът ще бъде предават днес пряко по TV7 от 16ч. Българско време.

Първи и най-лесен начин да се гледа мача е директно на сайта на TV7. Те предлагат live stream на цялата си програма, който е достъпен и в чужбина. Дано не се срине сървъра, но ако това се случи има други алтернативи. Към live stream-а се стига от тук. (мерси на @svil4ok) За жалост когато мачът започна Интернет предаването беше спряно защото ТВ7 нямали право да го излъчват онлайн. Другите 2 начина работят!
Ако имате VPN с Българско IP може да гледате TV7 (а и не само нея) на iptv.bg. Подчертавам, само с Българско IP иначе сайта не ви дава достъп до stream-ването.
Може би на сайта на livetv.ru ще сложат линкове за гледане, но това ще се случи около 20 до 30 минути преди мача.

Разбира се ако имате достъп до някоя от платените услуги за гледане на българска телевизия онлайн ще можете да гледате мача там, но предполагам, че ако имате такава услуга няма да се мотаете из моя блог. На всички други дано да е била полезна статията. Ако има други начини пишете в коментарите, мерси.

Приятно гледане и само ЦСКА!

Категория: Интернет • Спорт

Тагове: featured, стриймване, футбол