КЛИМА СБА – ПЛОВДИВ – ЗАРЕЖДАНЕ И СЕРВИЗ НА АВТОКЛИМАТИЦИ И КЛИМАТРОНИЦИ – – Климатични инсталации за автомобили -…

2
Добави коментар

ЗА НАС

Сервиз за Автоклиматици и Климатици – Пловдив

Клима СБА ЕООД е фирма за продажба и ремонт на климатични системи, включително сервиз за автоклиматици и битови климатици.

Посетете сайта на Клима СБА – www.Clima-SBA.com

или

директно позвънете на 0893 417 250 или 0885 616 143

Дейността включва монтаж, профилактика и ремонт на автомобилни климатици – климатици и климатроници на леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, обслужване на хладилни агрегати на камиони, бусове, пикапи, както и монтаж и сервиз на битови климатични системи. Работи в тясно сътрудничество с Хеброс – Бус Сервиз.

Фирма за ремонт и зареждане на автоклиматици Клима СБА разполага с необходимата професионална техника, апаратура и инструменти, за да извърши качествен цялостен ремонт и обслужване на климатици за автомобили, битови климатици и климатични инсталации, хладилна техника и т.н. За зареждане на по-новите автомобили използва екологично чист фреон 134а, а поради факта, че фреон 12 е спрян от употреба от 10 – 12 г., предлага алтернативно решение на проблема.

* Стоян Аврейски е специалист в монтаж, зареждане, поддръжка и сервиз на автоклиматици и климатроници, притежава дългогодишен стаж в тази сфера. Ето и малко образователна информация за Вашия климатик, която той препоръчва да се спазва:

– Автоклиматици Автомобилната климатична система се нуждае от редовно обслужване, за да се гарантира ефективната и работа. Това е факт, който често се пропуска и много шофьори – проверяват своите климатични системи само при възникване на неизправност. В идеалния случай – автоклиматик и климатроник трябва да се обслужва всяка година. Както и при другите автомобилни системи, редовните проверки позволяват откриването и диагностицирането на нередности, още преди те да предизвикат сериозни проблеми, а същевременно и оскъпят самия ремонт.

– Климатици за дома и офиса Битовите климатици, независимо от марка и вид, дали са монтирани в дом, офис, хотел или заведение, трябва да се обслужват по абсолютно същия начин – ежегодна профилактика и спазване на указанията от спецификациите на всяка система.

* Услуги и части за автоклиматици Фирмата предлага богата гама услуги и резервни части за автоклиматици и климатроници. Търгува с нови и втора употреба части за климатици и други авточасти – по поръчка: – Услуги – диагностика, зареждане / дозареждане на автоклиматици, смяна на компресор или радиатор, ремонт на компресори, заваряване и почистване на радиатори – Рез. части и консумативи – компресори, радиатори, датчици, филтри, антибактериални препарати, маркучи, накрайници и др.

* Услуги за битови климатици Извършва сервиз на домашна и професионална климатична и хладилна техника – монтаж на климатици, зареждане, дозареждане и профилактика на климатични системи – фирмата разполага с мобилна техника, за да предложи сервизиране на място, указано от клиента, например по домове, офиси и т.н.

* Работи в тясно сътрудничество с Хеброс – Бус Сервиз в Пловдив.

Алтернативен адрес – www.Clima-SBA.infojoker.com