Миро представя най-новата си песен на сцената на „Гласът на България”

2
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Утре, 29 април от 20:00 в „Гласът на България” по bTV глас ще извият не само останалите 12 участника от отборите на четиримата треньори, но и самият Миро, който ще представи най-новата си песен „Сувенир”. Зрителите на шоуто ще имат удоволствието да я чуят първи, а състезателите ще получат нагледен пример от треньора си за това как се правят и представят музикални хитове. „Сувенир” е по музика и текст на Мирослав Костадинов – Миро, а аранжиментът е на Филаделфо Кастро.

В понеделник, на сцената на „Гласът на България” като специален гост ще стъпи и победителката във втория сезон на „Гласът на Румъния” Джули Маяя (Julie Mayaya). Екзотичната певица от румънско-конгоански произход започва да се занимава  с музика едва на 10 годишна възраст. На 14 вече има свой музикален педагог и се явява на различни музикални конкурси, на които впечатлява публиката с мощния си глас.

„Много съм развълнувана, че имам възможността да пея за българската публика. Това ще бъде моята първа самостоятелна изява извън родната ми страна. Нямам търпение да се видим в понеделник”, споделя Julie и допълва: „The Voice” e  страхотно шоу. Пожелавам успех на всички участници”.

Крайният успехът на 12-те участници в понеделник обаче, зависи не само от убедителното им представяне, но и от любовта и оценката зрителите. Именно те, чрез sms или гласуване в сайта www.glasatnabulgaria.bg, могат да определят своя фаворит от всеки отбор, който директно ще продължи напред в състезанието. Останалите двама ще останат да се сражават във вокални битки, а треньорът ще бъде този, който ще вземе тежкото решение кой от талантите да остане в „Гласът на България”. Това обаче ще стане ясно в специалния епизод на елиминации във вторник, 30 април от 21:00 часа по bTV.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на „Гласът на България”. Почитателите на на шоуто ще могат да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражават по пътя към големия финал.  

Изпълненията на участниците може да чуете отново и по радио N-JOY. Ексклузивни интервюта и новини от шоуто, очаквайте всеки вторник и сряда на живо в ефира на радиото.