Жени отвлякоха и изнасилиха млад войник

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Млад войник бе отвлечен и изнасилван от четири жени в продължение на почти една седмица, след което е бил пребит с камъни и изхвърлен в планинска местност. Трагедията се случва край град Мутаре в Зимбабве. Кошмарът за 25-годишната жертва започва, когато приема офертата да бъде закаран от жените с автомобил до близкото градче. След около час шофиране по посока на града внезапно шофьорката променила курса. Когато жертвата възразила, жените го заплашили с нож. 

Говорителят на полицията в Маниакаланд, помощник-инспектор Нузондиуа Клийн каза за „Нюз Дей“: „След като се отклонили от пътя, жертвата е попитала къде отиват. Те са му казали, че отиват да купят храна. Войникът настоял да слезе от колата, но шофьорката извадила нож и го заплашила с него. Пътничка му превързала очите с черен парцал“.

По думите на Клийн, жените отвели мъжа в непозната къща, където го разсъблекли, взели му телефона и 35 долара. После му заповядали да интимничи с тях. Войникът е бил в плен от 19 до 23 април. 

Кошмарът свършил, когато жените пак му завързали очите и го закарали в планината Дангамвура. Там го пребили с камъни, по-точно похитителките му смачкали левия крак, и си тръгнали. 

След перипетиите войникът успял да се оплаче в полицията. В момента следователите разследват престъплението и издирват извършителите.