София Вергара с нова колекция оформящо бельо

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

София Вергара с нова колекция оформящо бельо
29 април 2013, понеделник 10:37:00 Europe/Istanbul

Известната с красивото си тяло, актриса от „Модерно семейство”, София Вергара, пуска нова колекция оформящо бельо. Тя обещава, че новото бельо ще бъде провокативно и сексапилно. Актрисата твърди, че изработката на новата модна линия е била забавна и приятна, а дамите, които ще носят бельото ще са очаровани от факта, колко секси могат да бъдат цветовете и материалите.

 

 

            В новата колекция оформящо бельо са включени общо девет модела, които ще бъдат по витрините на почти 800 магазина, до месец юни. Дамите, които ще предпочетат новото бельо, ще се чувстват привлекателни и секси, и не на последно място, оформящото бельо ще бъде на достъпна цена.

 

            София Вергара вече пусна новата си колекция бельо в универсален магазин в САЩ. Според актрисата, новата колекция стартира впечатляващо.

 

            Както вече казахме, новата линия оформящо бельо на София Вергара ще бъде сексапилно, провокативно и на ниска цена. Това дава възможност на повече жени да притежават това бельо, което ще ги направи да изглеждат с перфектно изваяно тяло, да се чувстват комфортно, и едновременно с това, да бъдат секси.

Публикувано в Бельо

от

admin