Новият имот на Тейлър Суифт

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Съвсем наскоро поп изпълнителката Тейлър Суифт била забелязана на оглед за имот. Тя се интересувала от крайбрежно имение със скромната цена от 20 милиона долара в Роуд Айлънд.

По-късно стана ясно, че певицата не само го е харесала, а и купила. Успяла да договори имота за 17,75 милиона, които е платила с един банков превод. Все още не е ясно дали Тейлър възнамерява да живее там, или покупката е просто добра инвестиция.

Имението е на скалистия бряг на Атлантическия океан и не е първата солидна имотна инвестиция на блондинката. Преди време тя се сдоби с дом в Хаянис Порт, Масачузетс. Покупката бе обяснена с желанието ѝ да бъде до тогавашното си гадже Конър Кенеди. В началото на септември обаче те се разделиха и изпълнителката продаде къщата.

Собственичка е и на мезонет в Нешвил, Тенеси, както и на мястото, на което живее в момента в Бевърли Хилс, Калифорния.

За новата придобивка е съобщено, че е със застроена площ 11 000 кв. м, а дворът е повече от пет акра. Ако не се използва за постоянно жилище, имението спокойно може да се превърне в перфектна ваканционна дестинация за нея и семейството ѝ.

След подробния разбор на недвижимата собственост на красавицата Тейлър Суифт е добре да кажем, че според списание Forbes чистите ѝ приходи за изминалата година възлизат на 57 милиона щатски долара. Определено може да си позволи подобна инвестиция!

За да научавате новини за звездите първи, харесайте страницата ни Jenite.bg във фейсбук.