Калинка чакала от ГЕРБ награда за предателството

3
Добави коментар
mignews
mignews

Водещата на сутрешния блок на Нова тв и независима депутатка Калина Крумова се готви да атакува отново парламента, но този път от листата на ГЕРБ. Това разкри лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, а мнението му бе подкрепено от Любен Дилов – син и активистката на ГОРД Юлияна Дончева.

Калина Крумова влезе в Народното събрание с листата на „Атака“, но бе една от първите отцепнички. „Тя започна да обслужва интересите на управляващите в ролята си на независим депутат, но като независима, винаги гласуваше ан блок с управляващата партия. Сега тя очаква награда за старанието си и ще бъде включена в листите на ГЕРБ в Бургас на предстоящите избори. Самата Калинка призна с половин уста в края на миналата година, че е водила разговори с ръководството на ГЕРБ да оглави депутатската листа на партията в морския град.

Волен Сидеров заяви, че поведението й е „абсолютно предателство и безпринципност“. Според Юлияна Дончева човек трябва да е или депутат, или журналист, защото двете понятия в даден момент се самоизключват, ако си действащ депутат. А Крумова все пак работи в момента и като журналист и има възможност да влияе политически в медията.

Гостите се оплакаха от цензура в Нова телевизия и bTV. Двете телевизии изобщо не отразявали пресконференциите на част от партиите, но за сметка на това непрекъснато обикаляли след депутатите на ГЕРБ, а другите все едно ги нямало. Любен Дилов пък обяви, че никога не е бил политически номад, но пред политиката предпочита журналистиката. Той също каза, че цензурата много силно е заиграла в медиите.

Юлияна Дончева нанесе нежен удар върху бившия си съпартиец в „Новото време“ Емил Кошлуков, който сега водещ на предаването „Факторът“ по TV7. Според Дончева той водел лазговорите си с управляващите политици си плахо и сякаш се самоцензурирал. От разговора се подразбра, че ТV7, която продължава са купува с огромни заплати водещи от Нова телевизия с цел да я обезкърви, ще играе най-вероятно не в отбора на ГЕРБ, а на ГОРД на Слави Бинев.