Ренета Камберова от ансамбъла: В отбора има спокойствие и разбирателство

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Състезателката от ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова сподели, че целта пред тима е да играе своите съчетания без грешка. Грациите ни ще представят новата си програма пред родната публика през уикенда по време на Световната купа в София.

Пред бТВ Ренета Камберова коментира последното състезание на националния ансамбъл в Песаро, Италия, където тимът спечели два сребърни и един бронзов медал.

„Чувстваме се много добре, в отбора има спокойствие и разбирателство. Представихме се много добре в Песаро, и четирите съчетания изиграхме без грешка. Не се чувстваме ощетени за нас най-важното е да играем без грешка и рано или късно трудът се възнаграждава“, сподели гимнастичката.

„За нас всеки медал е успешен. Всяко едно състезание е много трудно, тази година поне 6-7 отбора се борят за медалите, затова се радваме, когато печелим“, допълни Ренета Камберова.

„Имаме план, който следваме и който изпълняваме. По принцип имаме режим, преди състезание се ограничаваме малко повече в храната. Ще разкрия сега, че на летището в Италия хапнахме пица, все пак бяхме в Италия. Пък и сега нямаме проблеми с килограмите“, завърши Камберова.