Къщата на Кристина Димитрова и Орлин Горанов в Бостън била до тази на атентатора

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

През четирите дни в Бостън по време на задграничното си турне Кристина Димитрова и Орлин Горанов се разминали на косъм с взривовете на маратона и с 4-5 дни домашен арест. Оказало се, че предградието, в което са отседнали, е съседно на това, в което се укривал вторият атентатор. Те спали в Бърлингтън, а той бил в близкото Уотъртаун. „Бяхме отседнали в дома на Вили Желязкова, организаторката на турнето ни в САЩ и Канада. Два часа след като сме излетели със самолета, полицията поставила под домашен арест тези предградия и никой не можел да влиза и излиза. Можеше да си останем там още няколко дни“, разказва Димитрова.

По-важното е, че ако Орлин Горанов не се беше успал в нощта преди атентата, двамата щяха да са на маратона по време на взривовете. След концерта им в града техни фенове ги поканили на афтър парти в дома си. Имало барбекю, песни, танци и купон до малките часове. На сутринта Горанов не могъл да стане навреме и така планът им да посетят маратона се провалил. „Тъкмо бяхме в колата и се чудехме дали все пак да не идем, за да хванем точно финала, когато започнаха да ни звънят близки от България да питат дали сме добре. Пръв се обади консулът“, спомня си певицата.

Докато били в Атланта на 12 април, цял ден се говорело, че през града ще мине тайфун. В крайна сметка заобиколил. А на следващия ден, когато пели в Ню Йорк, много от феновете закъснели заради катастрофа в метрото. „Така че имахме премеждия, но това е голяма страна и такива неща стават всеки ден. Важното е, че се прибрахме живи и здрави“, казва Димитрова.

 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти